O yıllarda diziler ayrı bir keyifli olurdu Bir dizi bolum sonu olduğunda cok heyecanlı yerde biterdi Bir hafta boyunca aklımıza geldikce onu duşunurduk Şimdi sıradan bolum sonları ile biten diziler var Ekranda hic tanımadığmız oyuncular var İlk filmlerinde başrolu kapıyorlar Hic bir dizi izlemiyorum şuanda Eskiden bir suru dizi izlerdim Şimdiki diziler reyting rekorları kırıyor Ben bunu hic hazmedemiyorum

Eskiden ne guzel Kaan Girgin, yalcın dumer, yasemin yalcın, yasemin koşal. murat parasayar, tarık tarcan, buket dereoğlu, cicek dilligil, pelin kormukcu, neslihan acar, ayşe tolga, gamze gozalan, acelya akkoyun, muge arda, murat başoğlu, atilla saral, ismet ozhan, toprak sergen, yaprak meral, ziya kurkut, karahan cantay, mine cayıroğlu, murat ilker, nilufer acıkalın, nilufer kurt gibi oyuncular vardı Hele aydan Şener ve berna lacin'in tum dizileri superdi

Bu oyuncuların tek tuk gorunmesi ya da ortadan kaybolması da hep yapımcıların sucu Fiyatı ucuz oyuncularla reytingli dizi-film cekip maliyeti azaltıyorlar Dizi reyting rekorları kırınca da bol para kazanıyorlar Orneğin Hatırla Sevgil, Menekşe ile Halil gibi bi yeni yetmelerin rol aldığı diziler ucuza maloluyor

Mesela bazı diziler de izlendiği halde bitiyor Haluk Bilginer, Hande Ataizi, Aydan Şener gibi oyuncuların maliyetleri fazla olunca yapıcımların karı daha az oluyor Hadi zarar etseler neyse dicem Ama yok yine kar var Ama duşunce şu"bu işe vakit ayıracağımıza daha cok kar edebilceğimiz bir şey yapalım" Kara duvak, fikrimin ince gulu, sevgili dunurum gibi diziler de bitti ne yazık ki