Malzemeler:

Portakal Peltesi İcin :
* 1 su bardağı portakal suyu
* 1 su bardağı su
* 2 yemek kaşığı nişasta
* 1/2 su bardağı şeker

Panna Cotta İcin :
2 paket sut kreması (400 gr)
* 6 yemek kaşığı pudra şekeri
* 2 yemek kaşığı toz jelatin
* 1 paket vanilya
* 2 su bardağı sut
* 2 yemek kaşığı nişasta

Hazırlanması:
* Portakal peltesi malzemelerini bir sos tenceresinde karıştırın ve kısık ateşte goz goz olana kadar pişirin.
* Krema, pudra şekeri, nişasta, sut ve vanilyayı bir sos tenceresinde karıştırın.
* Ayrı bir kapta toz jelatini cok az sıcak su ile eritin. Kaynamadan once karışıma ilave edin. Goz goz olana kadar pişirin.
* Pişen muhallebiyi uzerinde 2 parmak boşluk kalacak şekilde kaselere paylaştırın.
* Son olarak portakal peltesini muhallebinin uzerine ekleyin.
* Buzdolabında 2-3 saat soğuttuktan sonra servis yapın.

__________________