Bu konuyu komik şeylere acıcaktım nerdeyse yaa =)
boyle bi olay olabilir mi ?
----------------------------------------------------------
Ahlaksız teklif
Tolunay DUMAN/TARSUS(DHA)
Mersin'in Tarsus İlcesi'ne bağlı Akgedik Koyu'nde, tarım işcisi 36 yaşındaki Cengiz Eşme, 18 yıllık eşi 29 yaşındaki Gulhan Eşme'nin, koylusu 37 yaşındaki Mehmet Yakşi tarafından kacırıldığını, bunu da telefonla kendisine soyleyip, “Ben eşini kacırdım, sen de karımı al” teklifinde bulunduğunu iddia etti.
İlceye 7 kilometre uzaklıktaki Akgedik Koyu'nde oturan Cengiz Eşme, bir ay once alışveriş icin Tarsus'a gitti. Akşam eve geldiğinde bir cocuk annesi eşi Gulhan Eşme'yi bulamayan Cengiz Eşme, yakınlarını aradı, sonuc alamayınca jandarmaya haber verdi. Ertesi gun koylusu Mehmet Yakşi'nin kendisini telefonla arayıp, eşini kacırdığını soylediğini bildiren Eşme, şoyle konuştu: “Alışverişten dondum. Eşimi evde bulamadım. Once bize yakın oturan annesine gittiğini duşundum. Oraya da gitmediğini oğrenince cılgına dondum. Gidebileceği tum akrabalara baktım, ama bulamadım. Geceyi onu aramakla gecirdim yine sonuc alamadım. Durumu muhtara ve jandarmaya bildirdim. Sabah olduğunda arkadaşım Mehmet Yakşi beni cep telefonumdan aradı. Kayseri'den arıyordu. Bana, ‘Biz hata yaptık Gulhan'la kactık’ dedi. Ben de kendisine, ‘Nasıl boyle bir şey yapabilirsin?’ dedim. ‘Bir hata yaptık işte. Sen de benim karımı al’ cevabını verip, telefonu kapattı. Bu ahlaksız teklif nasıl kabul edilebilir? Ben cok sevdiğim eşimin bulunmasını istiyorum. Bulunmasını, evine donmesini istiyorum.”
Cengiz Eşme, bir aydır haber alamadığı eşine ‘Evine don’ cağrısı yapıp, her şeye rağmen onu affedeceğini, dondukten sonra başka bir şehre taşınıp, yaşamlarını surdureceklerini de soyledi.
Ote yandan, Mehmet Yakşi'nin 3 cocuk annesi eşi Ayşe Yakşi ise kocasının başka bir kadınla kacmasıyla ilgili konuşmadı.
Alıntıdır
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- kacıRma ?=)
-
04-09-2019, 23:09:01