Uzun zaman once, uzak bir ulkede ben Aku karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunc bir şeytandım. Ama, sihirli bir kılıc kullanan, ahmak bir samuray savaşcısı onume cıkıp bana karşı koymaya calıştı. Son darbe vurulmadan once, zamanda bir kapı actım. Ve onu kotu ruhumun hakim olduğu geleceğe yolladım. Ve şimdi o ahmak gecmişe donmenin ve geleceğin kendi olan Aku'yu mahvetmenin yollarını arıyor.
Daha sonra Aku'nun mabedine gelerek bu kotu ruha kafa tutmuştur. Ve her kılıc darbesinde Aku bu samurayın ne kadar iyi ve cesur, Jack ise Aku'nun ne kadar alcak ve bir o kadar da saf olduğunu gormuştur. Bu saldırının sonunda Aku gucsuz duşmuş ve kapana kısılmıştır. Tam Jack son darbeyi vuracak iken Aku adice davranıp onu buyu ile uzak bir zamana yollamıştır. 1.000 yıl ileriye... Ve işte asıl hikÂye de burada başlar. Jack ucan arabaların, robotların, uzaylıların, konuşan kopeklerin, perilerin, cadıların, binlerce farklı medeniyetin ve Aku'nun bocek robotlarının, en onemlisi de gelecekte kainatın efendisi gibi gorulen herkesin korktuğu kotu buyucu Aku'nun ulkesinde binlerce duşmanın icinde ve her zaman Aku tarafından gozlenerek bir cıkış kapısı aramakta ama her seferinde Aku tarafından husrana uğratılmakta olan bu asil prens, bir gun bu karanlık korkak ruhu yeneceğine inanmaktadır...
Samurai Jack
Yabancı Diziler0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema ve Sanat
- Yabancı Diziler
- Samurai Jack
-
04-09-2019, 23:02:38