Bunu konuyu nereye acacğıma karar veremedim. Metrospy adlı bir amerikan şirketi karikaturu t-shirt e basmış ve satıyor satması ayrı olay birde tanıtım yazısı olarak İslam dinini resmen aşağılamış. Yanın da yazan acıklama da şu:
"Yet another example of that so-called 'religion of peace'. As much as these people burn and desecrate the symbols Americans hold dear, what are these folks cryin' about. Celebrate your right to free speech and wear this shirt."
Yani:
"Sozde "barış dini" nden bir prnek daha. Bizim onem verdiğimiz amerikan sembollerini yakmalarına ve saygısızlık etmelerine rapmen niye hala bu kadar gurultu koparıyorlar. İfade ozgurluğunuzu bu t-shirtu giyerek kutlayın."
Ben bunların ta..... Sanki Hristiyanlarda terorist yok irlanda da ira var ama biz onlar terorist diye butun hristiyanlar terorist mi diyoruz?
Neyse benim konuyu acma amacım profesyonel bir arkadaştan yada bir gruptan bu siteyi hacklemesini rica etmekti. Bu sitenin ismini buraya yazacam ama acmasanız daha iyi sadece haclemek ile ilgilenecek olan arkadaş acsın yeter.
Siteyi hazırlayan ve karikaturleri cizenlerin obur tarafta cayır cayır yanmalarına sebep olacak site :
http://www.shopmetrospy.com/index.ht...opmetro&pid=57
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- Karikaturu t-shirte basan firmanın sitesi haclenmeli...