Dunya pilav menuleri Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel ' de buluşuyor.
Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel dunyanın dort bir yanından ozenle secerek hazırladığı pilav menusu ile Mart ayı boyunca misafirleri farklı bir lezzet yolculuğuna cıkarıyor.
Kokeni Guneybatı Asya’ya dayanan pilav kulturu en leziz ornekleri ile Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel’in boğaz ve tarihi yarımada manzaralı 212 Restaurantı’nda muşterilere sunuluyor.
Turk mutfağının tatlarından kuzulu ic pilava, İtalyan’ların porcini mantarlı risottosundan, İspanya’nın en tipik tadı deniz mahsullu paella’ya uzanan pilav menusu farklı sunumlar eşliğinde muşterilere farklı bir pilav menuleri sunuluyor.
Amerika’lı odullu Şef Manuel Evan Sotomayor tarafından Mart ayı suresince verilecek Paella ve Risotto eğitimi, mutfak tutkunlarına İspanyo ve İtalyanların unlu lezzetlerinin tum inceliklerini oğrenme fırsatı sunuyor.
Porcini mantarlı risotto ile deniz mahsullu paella yapımının tum puf noktalarının anlatılacağı eğitimde ayrıca yemeklere tat katan baharat ve soslar hakkında da bilgi verilecek.
Eğitim sonrasında bir alkollu ya da soft icecek eşliğinde bu ozel menunun tadımı yapılacak.
turizmgazetesi
__________________
Dunya pilavları buluşması
Turizm ve Tatil0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Turizm ve Tatil
- Dunya pilavları buluşması