Ocak ayında Atakoy'de kapılarını acan Hyatt Regency İstanbul Atakoy'un Genel Muduru Stefan Radstrom, "İlk yıl yuzde 60'lık doluluğa ulaşmayı hedefliyoruz. Bu hedefin biraz agresif olduğunun farkındayım. Ancak otelin konumu ve İstanbul'un potansiyelini eklediğimde, bu hedefin gercekci olduğunu soyleyebilirim" dedi.

Turkiye'de Hyatt markasıyla hizmet veren Atakoy'deki ucuncu otel, Hyatt Regency kapılarını 12 Ocak'ta konuklarına actı. Hyatt Regency Genel Muduru Stefan Radstrom sektore bakışını ve otelini değerlendirdi. Otelciliği bir meslek olmanın otesinde yaşam tarzı sunma sanatı olarak goren Radstrom, "Son derece sağlıklı olduğuna inandığım cetin rekabet şartlarında, otelinizi one cıkaracak adımları atmanız gerekiyor. Otelimizi muşteri dostu bir tesis haline getirmek istiyoruz. Bu ilk etapta kulağa hoş gelse de uygulaması sanıldığı kadar kolay değildir. Ancak otelcilik tutkuyla yapılan bir iş olduğundan bundan kacamazsınız. Tutkuyla yapılan işte etrafınızda hizmeti icinden gelerek sunan insanlar olmalı. Calışanlarımıza otelcilikle ilgili bazı teknik konuları oğretebilirsiniz. Ama ictenliği, tutkuyu oğretemezsiniz bunların doğal ve kalpten gelerek yapılması gerekiyor" diye konuştu.

Radstrom, gemiyi andıran cağdaş bir tasarımla inşa edilen Hyatt Regency İstanbul Atakoy'un mimari cizgilerinde, İstanbul'un doğu ve batı medeniyetlerinin buluşma noktası olma ozelliğinin dikkate alındığını soyluyor. Tasarımda geleneksel ve bolgesel unsurların yanı sıra ulkemizin Osmanlı İmparatorluğu'na uzanan zengin ve koklu denizcilik mirasının da izleri goruluyor. Aynı zamanda binanın ic ve dış tasarımında, suyun doğal akışını yansıtan ayrıntılara da yer verilmiş. Hyatt Regency İstanbul Atakoy'de oldukca geniş ve aydınlık toplam 284 oda var. Bu odaların 30 tanesi suit oda niteliğinde. Odalar şehir ve deniz manzaralı. Konuklar, ihtiyaclarına gore en kucuğu 31 metrekare, en buyuğu de 230 metrekare olan odalar arasında secim yapabiliyor ve tum odalarda 5 yıldızlı konaklamanın tum unsurlarını sunuluyor.
OTANTİK MUTFAKLAR
Otelde Brezilya'dan tapas şefi, Uzakdoğu lezzetleri icin de Endonezya'dan 2 usta getirdiklerini anımsatan Radstrom, "Lobi katında yer alan Brizo, konuklara hem acık havada hem de kapalı ic mekÂnda, Marmara Denizinin harikulade manzarası eşliğinde yemek yeme imkÂnı sunuyor" diyor. Brizo'nun menulerinde, Doğu Akdeniz mutfağının ağırlıkta olduğunu ifade eden Radstrom şu bilgileri verdi: "Ozgun pişirme yontemlerine sadık kalınarak hazırlanan yemekler, taze ve mevsimlik seceneklerle zenginleştiriliyor. VUE Lounge & Bar ise acık terası, ozel dekoru ve iddialı icki menuleri ile dikkat cekiyor. Otelin 17. katındaki VUE Lounge & Bar'da icecekler yudumlanırken hem iceride hem de terastan Marmara Denizi'nin eşsiz manzarasını izlemek mumkun. Buradaki Ceviche barı otantikliğiyle dikkat cekiyor. Dunyanın yeni gozdesi olan Ceviche'de, Guney Amerika tapasları, fıcılarda yıllandırılmış alkollu icecekler ve kokteyller eşliğinde manzara ile muzik sun
uyoruz."

Otelinin yeni bir marka olması, bulunduğu konum ve bircok yere yakınlığından dolayı tercih edilen mekÂn haline geldiğine dikkat ceken Radstrom acıklamalarını şoyle surdurdu: "Şehir resort oteli şeklinde hizmet veren tesisimiz iş toplantıları, duğunler, tatil, eğlence-dinlence turizmine hizmet veriyor. Bu ozelliklerimize hizmet anlayışımızı da koyarak, ilk yıl yuzde 60'lık doluluğa ulaşmayı hedefliyoruz. Bu hedefin biraz agresif olduğunun farkındayım. Burası dunya genelinde acılışını yaptığım 10'ncu otel. Yıllar icinde edindiğim deneyim, birikimlerime otelin konumu ve İstanbul'un potansiyelini eklediğimde, bu hedefin gercekci olduğunu soyleyebilirim."

Radstrom, gemiyi andıran cağdaş bir tasarımla inşa edilen Hyatt Regency İstanbul Atakoy'un mimari cizgilerinde, İstanbul'un doğu ve batı medeniyetlerinin buluşma noktası olma ozelliğinin dikkate alındığını soyluyor. Tasarımda geleneksel ve bolgesel unsurların yanı sıra ulkemizin Osmanlı İmparatorluğu'na uzanan zengin ve koklu denizcilik mirasının da izleri goruluyor. Aynı zamanda binanın ic ve dış tasarımında, suyun doğal akışını yansıtan ayrıntılara da yer verilmiş. Hyatt Regency İstanbul Atakoy'de oldukca geniş ve aydınlık toplam 284 oda var. Bu odaların 30 tanesi suit oda niteliğinde. Odalar şehir ve deniz manzaralı. Konuklar, ihtiyaclarına gore en kucuğu 31 metrekare, en buyuğu de 230 metrekare olan odalar arasında secim yapabiliyor ve tum odalarda 5 yıldızlı konaklamanın tum unsurlarını sunuluyor.
OTANTİK MUTFAKLAR
Otelde Brezilya'dan tapas şefi, Uzakdoğu lezzetleri icin de Endonezya'dan 2 usta getirdiklerini anımsatan Radstrom, "Lobi katında yer alan Brizo, konuklara hem acık havada hem de kapalı ic mekÂnda, Marmara Denizinin harikulade manzarası eşliğinde yemek yeme imkÂnı sunuyor" diyor. Brizo'nun menulerinde, Doğu Akdeniz mutfağının ağırlıkta olduğunu ifade eden Radstrom şu bilgileri verdi: "Ozgun pişirme yontemlerine sadık kalınarak hazırlanan yemekler, taze ve mevsimlik seceneklerle zenginleştiriliyor. VUE Lounge & Bar ise acık terası, ozel dekoru ve iddialı icki menuleri ile dikkat cekiyor. Otelin 17. katındaki VUE Lounge & Bar'da icecekler yudumlanırken hem iceride hem de terastan Marmara Denizi'nin eşsiz manzarasını izlemek mumkun. Buradaki Ceviche barı otantikliğiyle dikkat cekiyor. Dunyanın yeni gozdesi olan Ceviche'de, Guney Amerika tapasları, fıcılarda yıllandırılmış alkollu icecekler ve kokteyller eşliğinde manzara ile muzik sun
uyoruz."

Otelinin yeni bir marka olması, bulunduğu konum ve bircok yere yakınlığından dolayı tercih edilen mekÂn haline geldiğine dikkat ceken Radstrom acıklamalarını şoyle surdurdu: "Şehir resort oteli şeklinde hizmet veren tesisimiz iş toplantıları, duğunler, tatil, eğlence-dinlence turizmine hizmet veriyor. Bu ozelliklerimize hizmet anlayışımızı da koyarak, ilk yıl yuzde 60'lık doluluğa ulaşmayı hedefliyoruz. Bu hedefin biraz agresif olduğunun farkındayım. Burası dunya genelinde acılışını yaptığım 10'ncu otel. Yıllar icinde edindiğim deneyim, birikimlerime otelin konumu ve İstanbul'un potansiyelini eklediğimde, bu hedefin gercekci olduğunu soyleyebilirim."
KAYNAK
__________________