2020 yılına ait yeni müfredata uygun olan güncellenmiş baskı TYT AYT Tüm Dersler Konu Anlatımı kitabı sizlere, en iyi konu özetleriyle ve çıkmış sorularıyla karşınıza çıkıyor. Tüm dersler konu anlatım kitabında, TYT AYT deneme önerileri de içermektedir. 2020 yılının ÖSYM’nin belirlediği yeni nesil sorular içermektedir. En zengin içeriklere hâkimdir.

8. Sınıf LGS konu anlatımlı kitap ve tüm dersler konu anlatım kitabında en ayrıntılı bir şekilde ve akıcı bir dille sorular detaylı bir şekilde belirtilmektedir. Bilgilerin can alıcı noktasında, özgün içerikleriyle ve öğretici sorularıyla sizlere konuların pekiştirilmesinde yardımcı olmaktadır. ÖSYM’nin belirlediği konuyla ilgili kısa notları ve dikkat çekici bilgilerde kitapta yer verilmiştir. Ayrıca tüm dersler konu anlatım kitabının bazı sayfalarında, en önemli konuların aklımızda kalması gereken noktalarda önemle belirtilmiştir. Konu anlatımdan sonra ünite ile ilgili sınavda hangi sorunun sorulduğunu yani çıkmış soruları da kitabın içerisinde göreceksiniz. Konu anlatım kitabının her sayfasında konunun pekiştirildiği yani tekrarının yapıldığı, konunun akılda kalması için önemli bilgiler de bulunmaktadır.

Sizlerde bu eşsiz kitapları incelemek ve hemen sipariş vermek için sitemize gelebilirsiniz. Onlarca farklı kategoride yüzlerce yararlı kitap sizleri beklemektedir. Bu kaynaklar ile sizlerde sınavlara rahatça hazırlanabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.