Guney Koreli teknoloji devlerinden bir tanesi olan LG, kısa bir sure once yeni amiral gemisi telefonu V60 ThinQ 5G'yi duyurdu. Bu telefon, donanım ozelliklerinin yanı sıra eklenebilir turdeki ikinci ekranıyla da dikkatleri uzerine cekmişti. Tuketiciler, henuz bu telefona sahip olma imkanı yakalamayadılar ancak şimdi LG'nin cift ekranlı yeni amiral gemisi V60 ThinQ 5G ile ilgili yeni bir tanıtım videosuna sahibiz.
LG V60 ThinQ 5G, 6.8 inc buyukluğundeki tek bir ekrana sahip. Ancak tuketiciler, bu telefona takabilecekleri kılıf benzeri bir urun ile ikinci bir ekran daha kullanabiliyorlar. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olan telefon, bu donanım ozelliklerini Qualcomm'un yeni nesil Snapdragon 865 işlemcisi ile destekliyor.

LG'nin yeni amiral gemisi, onde ekranına yerleştirilen 10 MP; arkada ise 64 MP, 13 MP ve bir de ToF sensorunden oluşan bir uclu kamera kurulumuna sahip. LG'nin paylaştığı tanıtım videosu, telefonun tum bu ozelliklerinin yanı sıra bazı yeni ozelliklerini de gozler onune seriyor. LG, yayınladığı video ile daha cok kullanıcının gonlunu mest edip, başarılı bir pazarlama sureci oluşturmak istiyor.
"The V60 ThinQ in Detail" ismiyle yayınlanan video, telefondaki bazı etkileyici ozelliklere dem vuruyor. Orneğin bu telefonun kamerası 8K video kaydı yapabiliyor. Ayrıca bu videoda, video sabitleme ozelliği olan "Steady Cam" ve videolardaki gurultunun azaltılmasını sağlayan bir ozelliğin tanıtımı da yapılıyor.
[h=2]LG'nin V60 ThinQ 5G icin yayınladığı yeni tanıtım videosu[/h]