Konya'da, kız arkadaşı Ayşe D'yi darp eden Ozgur Duran adlı kişiyi engellemek isterken olumune yol acan 20 yaşındaki Kadir Şeker 'kasten adam oldurme' sucundan tutuklandı. Turkiye, Kadir Şeker'in soruşturmasına kilitlendi. Sosyal medyada bircok kullanıcı Kadir'in meşru mudafaa kapsamında tahliye edilmesi yonunde başlatılan kampanyaya destek oldu. Şimdi gozler hukuki surece cevrildi. Ote yandan Kadir'in annesi Zeliha Şeker suskunluğunu bozdu. Zeliha Şeker, evladını hastaneye sevk edilirken gorduğunu soyledi ve yaşadıkları o kısa anı anlattı.
[h=3]"HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN, ADALET YERİNİ BULACAK"[/h] Hurriyet'ten Musa Kesler'in haberine gore Zeliha Şeker, "Biz geldiğimizde karakola goturmuşler. Polisler (hastaneye goturulurken) halime acıdı. Bir dakikalığına gorebildim. Sarıldım yavruma. Yaprak gibi titredi. Ben de titredim. Bir gun de sararmış solmuş. Konuşmadık. 'Uzulme anne' dedi. Cok destek alıyoruz. Herkesten Allah razı olsun. Adalet yerini bulacak inşallah" şeklinde konuştu.
[h=3]YENİ TANIKLAR ORTAYA CIKTI[/h] Ote yandan Kadir Şeker'in soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturmada yeni gorgu tanıkları ortaya cıktı. Polis, gorgu tanıklarının bilgisine başvuracak. Verilecek ifade Şeker'le ilgili yeni gelişmelerin onunu acabilecek.
[h=3]DARP MAĞDURU KADIN: KADİR BENİ KURTARMAYA CALIŞTI[/h] Konuyla ilgili konuşan Ayşe D. ise Kadir'in kendisini kurtarmaya calıştığını dile getirdi.
Ayşe D. gecen yıl mayıs ayında tanıştığı Ozgur Duran ile 4 ay once Antalya'dan Konya'ya gelip yerleştiklerini, daha sonra eşinden boşandığını, olay gunu Duran'ın kendisini once evde, sonra parkta dovduğunu, yanlarına gelen gencin kendisini kurtarmaya calıştığını ifade etti.

Eşinin dovduğu kadını kurtarmak isterken katil olan Kadir Şeker icin kampanya başlatıldı Dayak yiyen kadını kurtarmak isteyen Kadir Şeker soruşturmasında yeni gelişme Sevgilisinden şiddet gorduğu esnada Kadir Şeker'in mudahalesi ile kurtulan kadın: Beni kurtarmaya calıştı [h=4]Haber Videosu[/h]: Kadir Şeker'in annesi, evladını gorebildiği 1 dakikayı anlattı