AK Parti İBB Meclis Grup Başkanvekili Tevfik Goksu, İBB Meclisi Şubat ayı 1. oturumunda gundemdeki konuları değerlendirmek icin soz aldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yonelik eleştiriler yonelten Goksu, CHP sıralarından kendisine yoneltilen "Yalan soyleme" cıkışı uzerine cok sinirlendi.
[h=3]"AYNAYA BAK TERBİYESİZ"[/h] Goksu, kendisine yoneltilen ithama "Yalan soyleme kelimesi sana yakışır. Aynaya bak terbiyesiz" sozleriyle cıkıştı.
[h=3]ULAŞIM ZAMMINA TEPKİ[/h] Ote yandan meclis toplantısı once İstanbul'da ulaşıma yapılan zamla ilgili değerlendirmelerde bulunan Goksu, "Yapılan zamla ilgili meselenin ne ekonomiyle ilgili ne başka boyutunu, ben zammın ahlaki boyutunu konuşuyorum. Secimden once cıkıp İstanbul'un her bir koşesinde 'ulaşım giderlerini azaltacağım' deyip secimden sonra gelip yuzde 35 gibi fahiş bir zam yapmanın ahlaki hicbir yonu olmadığını duşunuyorum" ifadelerini kullandı.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Tevfik Goksu, kendisine 'Yalancı' diyen CHP'li meclis uyesine patladı: Terbiyesiz
Tevfik Goksu, kendisine 'Yalancı' diyen CHP'li meclis uyesine patladı: Terbiyesiz
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Tevfik Goksu, kendisine 'Yalancı' diyen CHP'li meclis uyesine patladı: Terbiyesiz