Edinilen bilgiye gore, gece kuluplerinde DJ'lik yapan Emmanuel İfeanyi Okonyia'nın oturduğu dairenin sahibi, birkac gundur telefonla aramasına rağmen kiracısına ulaşamayınca emlakcıdan yardım istedi. Kendisinde bulunan anahtarla kapıyı acan emlakcı, Okonyia'yı salonda, elleri ve ayakları arkadan kabloyla bağlanmış olarak hareketsiz şekilde gordu. Panikle kapıyı kapatarak dışarı cıkan emlakcı ev sahibini arayarak durumu anlattı.
[h=3]CİNAYETTEN ONCE İŞKENCE ŞUPHESİ[/h] Ev sahibinin haber vermesi uzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polisle birlikte iceri giren sağlık ekipleri, Emmanuel İfeanyi Okonyia'nın olmuş olduğunu tespit etti.
Polisin yaptığı incelemede, cesedinin yanında bir bıcak bulunan Okonyia'nın, oldurulmeden once işkence gorduğu anlaşıldı. İki yıldır oturduğu evde oldurulen Okonyia'nın bir kıskanclık cinayetine kurban gitmiş olabileceği uzerinde duruluyor.
[h=3]ARKADAŞLARI SİNİR KRİZİ GECİRDİ[/h] Emmanuel İfeanyi Okonyia'nın olum haberini aldıktan sonra cok sayıda arkadaşının yaşadığı evin onune geldi. DJ'in arkadaşlarının uzgun olduğu gorulurken, bir arkadaşı sinir krizi gecirdi.
Evinde olu bulunan DJ'in arkadaşı olduğunu soyleyen Chinedy Gımmy "Hicbir şey bilmiyorum. Hicbir fikrim yok. Ben uyuyordum, bir arkadaşım beni aradı ve buraya geldim. En son 3 gun once goruşmuştuk. Bugun onu defalarca aradım ama ulaşamadım. Şimdi de onu gormeye geldim" dedi.
[h=3]CİNAYETTE KISKANCLIK ŞUPHESİ[/h] Ote yandan, olayla ilgili inceleme başlatan ekiplerin, elde edilen bulgular ışığında cinayetin kıskanclıktan kaynaklanabileceği ihtimali uzerinde durduğu oğrenildi.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Nijeryalı DJ Emmanuel Okonyia, Şişli'de kaldığı evde olu bulundu