Ankara Cubuk'ta okul cıkışına giden Harun Yıldız, kızı Şeyma'yı "Gel seni biraz arabayla gezdireyim" diyerek kandırdı. Yolda kızıyla tartışan Yıldız, Şeyma'yı erkek arkadaşı olduğu bahanesiyle katledip yol kenarına attı.
Cubuk'a bağlı Kargın Mahallesi yolunda onceki akşam kar uzerinde bir kız cocuğunun cesedini goren vatandaşların polise ihbarda bulunmasıyla ortaya cıkan cinayetin ayrıntıları daha da korkunc. Şeyma Yıldız'ı (16) katleden babası Harun Yıldız, cinayetin sebebini ve kızını nasıl kandırdığını da anlattı.
[h=3]GECE SAATLERİNDE TESLİM OLDU[/h] Kızının cesedinin bulunduğunu oğrenince yakalanacağını anlayan Şeyma'nın babası Harun Yıldız, gece saatlerinde Cubuk Emniyet Mudurluğu'ne giderek teslim olmuştu. Cani baba Harun Yıldız, kızını oldurduğunu itiraf ederken, cinayette kullandığı ruhsatlı tabancasını da polise teslim etti.
[h=3]"İNTERNETTE ERKEKLERLE FOTOĞRAFINI GORDUM"[/h] Seyyar bal satıcısı olan Yıldız ilk ifadesinde, "İnternette erkeklerle fotoğraflarını gordum. Erkek arkadaşı olduğunu da oğrenince tartışmaya başladık. Erkeklerle gezmemesi icin uyaracaktım ama tartışınca kendimi kaybettim, arabada bulunan tabanca ile vurdum. Olduğunu gorunce de korkup, yol kenarına bıraktım. Sonra kızımın cesedinin bulunduğu, polisin olayı araştırdığı ve beni aradığını oğrenince gelip teslim oldum" dediği oğrenildi.
[h=3]GEZDİRME BAHANESİYLE ARABAYA BİNDİRMİŞ[/h] Baba Yıldız'ın okul cıkışına giderek kızı Şeyma'yı "Gel seni biraz arabayla gezdireyim, baba kız konuşuruz" diye araca bindirdiği bildirdiği ortaya cıktı. Olacaklardan habersiz arabaya binen Şeyma'nın cansız bedeni yol kenarında bulundu.
[h=3]KAHRAMANIYDI KATİLİ OLDU[/h] Şeyma'nın babasına cok bağlı olduğu, babasıyla birlikte cektirdiği fotoğrafların altına "Kahramanım" notuyla paylaştığı kaydedildi.

Lise oğrencisi kızını olduren cani baba Harun Yıldız'ın polise verdiği ilk ifade ortaya cıktı [h=4]Haber Videosu[/h]: Babası, Şeyma Yıldız'ı "Gel seni biraz gezdireyim" diye kandırıp goturmuş