Ankara'nın Cubuk ilcesinde lise oğrencisi kızını silahla olduren baba Harun Yıldız, tutuklandı. Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde yaşayan Harun Yıldız (51) polisi arayarak kızı Şeyma Yıldız'ı Kargın Mahallesi yolu uzerinde tabancayla oldurduğunu soyledi.
İhbar uzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Harun Yıldız'ı gozaltına aldı. Başına ve beline mermi isabet eden 12. sınıf oğrencisi Şeyma'nın yol kenarında bulunan cesedi, olay yeri ekibinin incelemesinin ardından Halil Şıvgın Cubuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
[h=3]EKİPLER BOLGEDE İNCELEME YAPTI[/h] Polis ekipleri, olay yerinde ve zanlının kızını bolgeye getirdiği minibuste inceleme yaptı. Ekiplerin incelemeleri sırasında Cubuk-Kargın yolu trafiğe kapatıldı. Genc kızın cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu morguna gonderildi.
[h=3]GEZME BAHANESİYLE KANDIRMIŞ[/h] Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen Harun Yıldız, cıkarıldığı hakimlikce tutuklandı. Cani babanın polis ekiplerine verdiği ilk ifadesi de ortaya cıktı. Harun Yıldız, kızını okul cıkışına giderek arabayla aldığını ve "Gel seni gezmeye gotureyim" dediğini soyledi.
[h=3]"KENDİMİ KAYBETTİM"[/h] Seyyar bal satıcısı olan Yıldız, "İnternette erkeklerle fotoğraflarını gordum. Erkek arkadaşı olduğunu da oğrenince tartışmaya başladık. Erkeklerle gezmemesi icin uyaracaktım ama tartışınca kendimi kaybettim, arabada bulunan tabanca ile vurdum. Olduğunu gorunce de korkup, yol kenarına bıraktım" dedi.
Babasının oldurduğu Şeyma Yıldız'ın arkadaşları "erkek arkadaş" iddiasını yalanladı Sevgilisi olduğu icin babası tarafından oldurulen Şeyma, olmeden once kacmaya calışmış Babasının "Sevgilisi var" diye katlettiği Şeyma'nın cenazesinde annesinin feryadı yurek dağladı Erkek arkadaşı olduğunu oğrendiği kızı Şeyma'yı olduren baba sucunu itiraf etmesinin ardından tutuklandı [h=4]Haber Videosu[/h]: Lise oğrencisi kızını olduren cani baba Harun Yıldız'ın polise verdiği ilk ifade ortaya cıktı
Lise oğrencisi kızını olduren cani baba Harun Yıldız'ın polise verdiği ilk ifade orta
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Lise oğrencisi kızını olduren cani baba Harun Yıldız'ın polise verdiği ilk ifade orta