Ağrı Belediyesi'nin Meclis Uyesi Selma Gokcen, Hatay Valiliği onunde "Cocuklarım ac, iş istiyorum anlamıyor musunuz?" diyerek kendini yakan Adem Yarıcı hakkındaki paylaşımı cok sayıda eleştiri aldı.
[h=3]"UCUZ SİYASİ MANEVRALARI MİLLET YEMEZ"[/h] CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş sosyal medya hesabından, Adem Yarıcı'ya ilişkin yaptığı paylaşımın altına Ağrı Belediyesi'nin Meclis Uyesi Gokcen, "Kimse aclıktan kendini yakmaz. Oyle olsaydı Nijerya, Cad, Zambiya, Haiti, Madagaskar, Yemen ve Sierra Leone gibi ulkelerde insan kalmazdı. Boyle ucuz siyasi manevraları millet yemez" yorumunda bulundu.
[h=3]TEPKİ ALINCA PAYLAŞIMI SİLDİ[/h] Kısa surede cok sayıda kişitarafından tepki gosterilen ve Yarkadaş'ın da Gokcen'in paylaşımını alıntılayarak, "İnsanlık yerlerde surukleniyor... Senin adına da utanıyorum Selma Gokcen... Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorsunuz?" diye sormasının ardından Gokcen paylaşımını sildi.
[h=3]NE OLMUŞTU?[/h] Hatay Valiliği onune gelen Adem Yarıcı "Cocuklarım ac, iş istiyorum anlamıyor musunuz?" diyerek kendini yaktı. Uzun suredir işsiz olduğu oğrenilen Adem Yarıcı'ya yangın tupleriyle polisler mudahale etti. Hatay Valiliği'nden yapılan acıklamaya gore Adem Yarıcı, hastaneye sevk edildiği sırada kalp krizi gecirerek hayatını kaybetti.
Valilik onunde "Cocuklarım ac, iş istiyorum" diyerek kendini yakan baba hayatını kaybetti Haluk Levent'ten kendisini yakan Adem Yarıcı paylaşımı: Cocukları valilik himayesinde [h=4]Haber Videosu[/h]: Meclis uyesinden 'cocuklarım ac' diyerek kendini yakan Adem Yarıcı icin tepki ceken yorum
Meclis uyesinden 'cocuklarım ac' diyerek kendini yakan Adem Yarıcı icin tepki ceken y
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●46 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Meclis uyesinden 'cocuklarım ac' diyerek kendini yakan Adem Yarıcı icin tepki ceken y