Van'ın Bahcesaray ilcesinde dun meydana gelen cığ felaketinde arama- kurtarma calışmalarına katılan Jandarma Astsubay Cavuş Fatih Karagoz, yaşanan ikinci cığda şehit oldu. Şehit Fatih Karagoz'un naaşı, askeri ucakla Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı'na getirildi. Şehidin cenazesi askeri torenle karşılanarak Kartepe İbrikdere Mahallesi'ne getirildi. Şehidin babası emekli sigortacı Selahattin Karagoz, eşi Havva Karagoz, kız kardeşi Rabia ve erkek kardeşi Musa Karagoz buyuk uzuntu yaşadı.
Kartepe Belediyesi Uzuntarla Sosyal Tesisleri'nin bahcesinde kılınan cenaze namazına Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Kocaeli Valisi Huseyin Aksoy, Donanma Komutanı Koramiral Ercument Tatlıoğlu, Kocaeli Buyukşehir Belediye Başkanı Tahir Buyukakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Cakır, ilce belediye başkanları, kaymakamlar, kamu kurum kuruluşlarının il mudurleri ve halk katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi top arabasına konuldu.
[h=3]"ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN OĞLUM"[/h] Şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayan Havva Karagoz, "Oğlum bugun senin bayramın. Senin bugun duğunun cocuğum. Seni al bayraklar altında aldım oğlum. Kınalı kuzum benim, Allah yolunu acık etsin. Peygamberimize komşu eylesin" diye gozyaşı doktu. Havva Karagoz'u yakınları ve yetkililer sakinleştirdi.
Fatih Karagoz'un cenazesi top arabasıyla goturulurken Havva Karagoz, "Sen beyaz karlar altında damat mı oldun annem. Seni Albayraklar icinde damat mı ettim yavrum" diye gozyaşlarına boğuldu. Şehit Fateh Karagoz, İbrikdere Mahallesi'nde bulunan mezarlıkta askeri torenle toprağa verildi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Şehit annesinin sozleri yurek yaktı: Sen beyaz karlar altında damat mı oldun annem
Şehit annesinin sozleri yurek yaktı: Sen beyaz karlar altında damat mı oldun annem
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Şehit annesinin sozleri yurek yaktı: Sen beyaz karlar altında damat mı oldun annem