Elazığ'da gectiğimiz ay yaşanan deprem felaketinde, depremzedelere yapılan yardımlar esnasında cekilen bir goruntu sosyal medyada tepki cekti. Yardım kolilerinin depremzedelere bir kamyonetin uzerinden fırlatıldığı goruntuler izdihama yol acarken, yardımı kimin yaptığı henuz oğrenilemedi.
[h=3]KAMYONETTEN FIRLATTILAR[/h] Tepki ceken goruntulerde, yardım kolilerinin bir kamyonet uzerinden depremzedelere fırlatıldığı anlar yer alıyor. O esnada yaşanan izdiham, kamuoyunda "organizasyon eksiliği" olarak değerlendirilirken yardımı kimin yaptığı konusunda bir bilgiye ulaşılamadı.
[h=3]41 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETMİŞTİ[/h] 24 Ocak gunu merkez ussu Elazığ Sivrice olan 6.8'lik depremde 41 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 1700'u aşkın yurttaşımız yaralanmıştı. Elazığ ve Malatya'da 87 bina yıkılırken 2 bini aşkın binada hasar tespit edilmişti. Ote yandan deprem bolgesine yardım icin toplamda 80 milyon bağış toplanmıştı.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Elazığ'da depremzedelere yapılan yardım sırasında kaydedilen goruntuler tepki topladı
Elazığ'da depremzedelere yapılan yardım sırasında kaydedilen goruntuler tepki topladı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Elazığ'da depremzedelere yapılan yardım sırasında kaydedilen goruntuler tepki topladı