İstanbul Bahcelievler'de elinde bıcakla kuyumcuya giren şupheli, altınları vermemek icin direnen kuyumcuyu sırtından yaralayarak kactı.
Saat 11.00 sıralarında Bahcelievler Cumhuriyet Mahallesi Bağcılar Caddesi'ndeki kuyumcuda meydana gelen olayda, edinilen bilgiye gore, elinde bıcakla kuyumcuya giren bir şupheli kuyumcuyu bıcakla tehdit ederek altınları almak istedi. Altınları vermek istemeyen kuyumcu ile şupheli arasında arbede yaşandı. Şupheli, elindeki bıcakla kuyumcuyu sırtından yaralayarak olay yerinden koşarak uzaklaştı.
[h=3]HASTANEYE KALDIRILDI[/h] İhbar uzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan kuyumcuyu ambulansla cevredeki bir hastaneye goturdu. Polis şupheliyi yakalamak icin calışma başlattı.
[h=3]"BAĞIRIYORDU, ELİNDE BICAK VARDI"[/h] Burada esnaf olan gorgu tanığı Serkan Kızıltaş olayı, "İceri girdiğimde bağırıyordu. Elinde bıcak vardı. Soyguncu beni gorunce benim peşime koşmaya başladı. Elime fırlatmak icin ayakkabı aldım. Tekrar iceriye girdim. Soyguncu kactı. Kuyumcuyu sırtından yaraladığını gordum. Bilinci yerindeydi ama yaralıydı" sozleriyle anlattı.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Son dakika: İstanbul Bahcelievler'de soyguncu dehşeti! Kuyumcunun boğazını kesip kactı