ABD'nin Florida eyaletinde hayır işleri icin yapılan bir basketbol macına katılan dunyanın en iyileri arasında gosterilen tuy sıklet boksor Gervonta Davis, seyirciler arasında bulunan eşinin boğazını sıktı. Gozu donmuş adam, kadını boğazından tutarak saha dışına surukledi.
[h=3]"EVET ONA AGRESİF DAVRANDIM"[/h] Florida eyaletinin Miami kentinde hayır işleri icin duzenlenen basketbol macına izleyici olarak katılan unlu boksor Gervonta Davies'in salonda bir kadının boğazını sıktı. Davies'in, daha sonra cocuklarının annesi olduğu oğrenilen kadını, boğazından tutarak saha dışına cıkardı. Goruntulerin sosyal medyaya duşmesiyle buyuk tepki alan unlu boksor, Florida polisine giderek teslim oldu. Sosyal medya hesabından acıklama yapın 25 yaşındaki boksor olayı doğrulayarak , "Evet ona agresif davrandım ve 'hadi ama' dedim. O cocuğumun annesi. Onu hicbir zaman incitmem" dedi.
[h=3]TUM SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATTI[/h] Eşinin boğazını sıkarak saha dışına atan Boksor, goruntunun sosyal medyaya duşmesinden sonra buyuk tepki aldı. Olayın ardından tum sosyal medya hesaplarını kapattı.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: ABD'li unlu boksor kameralar onunde eşini boğazını sıkarak saha dışına surukledi
ABD'li boksor kameralar onunde eşini boğazını sıkarak saha dışına surukledi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- ABD'li boksor kameralar onunde eşini boğazını sıkarak saha dışına surukledi