Cocuklarının teror orgutu PKK mensupları tarafından dağa kacırıldığı iddiasıyla 3 Eylul 2019'dan bu yana farklı kentlerden Diyarbakır'a gelerek HDP il binası onunde oturma eylemi yapan aile sayısı 66'ya yukseldi. Van'da, 8 yıl once 13 yaşında dağa kacırılan kızı Şeyma icin gelen anne Nazlı Sancar da oturma eylemine katıldı.
[h=3]SINIF ARKADAŞLARI DA OLAYIN İCİNDE[/h] Anne Sancar, kızının teror yandaşları tarafından zorla kacırıldığını belirterek, kızını kacıranların yakalandığını ve şahısların, genc kızı para karşılığı PKK'ya gonderdiklerini itiraf ettiğini soyledi. Sancar, "Kızımı sınıf arkadaşları, teror yandaşları zorla kacırdılar, goturup HDP'ye teslim ettiler. Kızım amcasının evindeyken arkadaşı arayıp dışarı cağırıyor, teror yandaşları polis kıyafeti giyip 'Baban emniyette sende gel' diyorlar. Kızım karşılık veriyor gelmeyeceğim diyor kızımı zorla arabaya atıp goturuyorlar. Kızımızı cok aradık, hicbir yerde iz bulamadık emniyete haber verdik. Kızımı goturen kişi belli, yakalandılar itirafcı oldular. Gelip biz bu kızı goturmuşuz dediler, ifadelerinde vicdan azabı cektiklerini soylediler" dedi.
[h=3]"SAĞ MI OLU MU BİLMİYORUM"[/h] Kızını kandırıp PKK'ya para karşılığı satan şahıslara ofke kusan acılı anne, "Allah onların belasını versin bizim yureğimizi yaktılar onların da yansın. 8 yıldır gecemiz gunduzumuz yok. Kızım gel hepimiz seni bekliyoruz, ben bu eyleme katılıyorum, kızımı almadan gitmiyorum. Kızım gel Şeyma, baban biz hepimiz yaşıyoruz seni bekliyoruz. Beni duyuyorsan gel, hic aramadı 8 yıldır sağ mı olumu bilmiyorum" şeklinde konuştu.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: PKK yandaşları polis kıyafeti giyerek 13 yaşındaki kızı kacırıp teror orgutune satmış
PKK yandaşları polis kıyafeti giyerek 13 yaşındaki kızı kacırıp teror orgutune satmış
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- PKK yandaşları polis kıyafeti giyerek 13 yaşındaki kızı kacırıp teror orgutune satmış