Orta Asya'da bulunan Tanrı Dağları'nda uluyarak video ceken MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, gectiğimiz gun sosyal medyada yayılan ve tartışma konusu olan videosuna acıklık getirdi. Enginyurt, "20 yıl onceki bir olay. Neyini anlatayım?" dedi.
[h=3]SAĞLIK BAKANI'NA KUFURLU SOZLER[/h] MHP'li vekil, tepki ceken goruntulerde "Arkadaşlar beni aradılar. Dediler ki; 'Başkanım, bizim hastane kapandı.' Gurgentepe Devlet Hastanesi. Sağlık Bakanı da tam o an karşımda. Gidip, 'Bizim Gurgentepe Devlet Hastanesi'ni kapatmışsın' dedim. Ukala bir şekilde 'Evet. Kucuk yerlerde hastaneleri kapatıyorum' dedi. Bunun boğazından tuttum. Lan dedim 'Y...k. Hastane mi yaptın da kapatıyorsun lan?' dedim. Gurgentepeli, hastaneyi sana mı yaptırdı da sen kapatıyorsun?" ifadelerini kullanıyor.
[h=3]"20 YIL ONCEKİ OLAY"[/h] Videonun ortaya cıkmasının ardından Enginyurt, Twitter'dan bir paylaşımda bulundu. Enginyurt, acıklamasında, "Olay 2000 yılında olmuştur. Gurgentepe Devlet Hastanesi bu donemde yeni acılmıştır. Olay AK Parti doneminde değil, 57. hukumet doneminde gercekleşmiştir" ifadelerini kullandı.
MHP'li Enginyurt'un 57. hukumet doneminde gercekleştiğini soylediği olay esnasında Sağlık Bakanı MHP'li Osman Durmuş'tu.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Tanrı Dağları'nda uluyan vekil, Sağlık Bakanı'na kufur ettiği videoya acıklık getirdi
Tanrı Dağları'nda uluyan vekil, Sağlık Bakanı'na kufur ettiği videoya acıklık getirdi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Tanrı Dağları'nda uluyan vekil, Sağlık Bakanı'na kufur ettiği videoya acıklık getirdi