Turkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışma programına katılan konuşma engelli Ummu Gulsum Genc ile goruştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Instagram hesabı uzerinden gercekleştirdiği goruntulu goruşmede, Genc'e gorevi ve universite eğitimi hakkında sorular sordu. Genc'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorularını onundeki kağıda yazarak cevapladığı gorulurken, Erdoğan da Genc'e başarı dileğinde bulundu.
[h=3]"TANIŞMA FIRSATIM BULDUĞUM İCİN COK MUTLUYUM"[/h] Genc'i ve kardeşlerini izlediğini dile getiren Erdoğan, "Arkadaşlar bana surpriz yaptı. Ben Ummu Gulsum'le goruntulu olarak tanışma fırsatını bulduğum icin cok mutluyum. Annene, babana ve butun ailene benden selamlar." ifadelerini kullandı.
[h=3]UMMU GULSUM VE AİLESİNİ ANKARA'YA DAVET ETTİ[/h] Erdoğan ve Genc, goruntulu sohbetlerinde, Borcka'nın halk arasında "Macahel" olarak bilinen Camili yoresindeki bal ile ilgili de konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ayrıca, Genc'i ve ailesini, fırsat bulduklarında Ankara'da ağırlamak istediğini kaydetti.
[h=3]SORULARIN CEVAPLARINI TAHTAYA YAZARAK VERDİ[/h] Yarışmaya Artvin'den katılan ve Cevre Muhendisi olan, 4 yaşındaki gecirdiği havale sonrası konuşamayan 27 yaşındaki Ummu Gulsum Genc, soruların coğunu bilerek 125 bin TL'lik odul kazandı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sorduğu soruları elindeki tahtaya yazarak cevaplayan Genc, başarısıyla milyonların gonlunu kazandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran Ummu Gulsum Genc ile goruştu Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! Ummu Gulsum Genc yarışmaya damga vurdu Kim Milyoner Olmak İster'e katılan konuşma engelli Ummu Gulsum Genc, başarısıyla Twitter'da trend oldu Kaynak: AA[h=4]Haber Videosu[/h]: Erdoğan, Ummu Gulsum Genc ile sosyal medyada canlı goruştu! O anlar boyle goruntulendi