Eski Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Melih Gokcek, rant iddialarıyla ilgili Gece Goruşu programına telefonla bağlanarak acıklamalarda bulundu.
Ankara'da bir takım insanlara rant verildiği şeklinde suclamalar yapıldığını soyleyen Gokcek, "Ben Melih Gokcek olarak başkanlığım doneminde 4 şeye dikkat ettim.Birincisi Ankara'da sanayii bolgesini karşılıksız destekledik. Hepsini bedava yaptık, belediye kanununa da ben koydurttum, nedeni once sanayii kazanacak sonra vergi verecek. İki, Ankara Buyukşehir Belediyesi Başkanı olarak ortalama ayda 400 milyon lira civarında Ankara esnafına devamlı para pompaladık. Yani Ankara esnafı belediye sayesinde ayakta durdu. Ucuncu konu ozellikle Ankara'yı ticarette ikinci sıraya getireceğim dedim. Ankara'yı ticarette iki numara yapabilmek icin AVM'leri destekledim. Dorduncu sektorde inşaat sektorudur. İnşaat sektoru kendi sektorunun yanında 200 sektoru de ayağa kaldırır. Ulke icerisinde inşaat sektoru en fazla işi harekete getiren demektir." ifadelerini kullandı.
[h=3]"BENİM DONEMİMDE TEK BİR İŞSİZ KİŞİ YOKTU"[/h] Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı olduğu donemde işsiz tek bir kişinin olmadığını belirten Gokcek, "Benim donemimde bu soylemiş olduğum 4 faktorleben Ankara'nın ayağa kalkmasını temin ettim. Bunun icinde doğrudan doğruya inşaatları doğrudan doğruya destekledim." ifadelerini kullandı.
[h=3]"MANSUR YAVAŞ, 3 KATLI İSKAN ALANINI 5 KATLI TİCARET ALANINA CEVİRDİ"[/h] Melih Gokcek, Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kendisine ait Beypazarı'nın en onemli arazisi 3 katlı iskan alanı olan yeri 5 katlı ticaret alanına cevirdiğini belirterek, "Oradan daha guzel bir yer yoktur Beypazarı'nda. Ondan onceki belediye başkanı da ihbar etmiş, iki sene soruşturma devam etmiş iki sene sonrada indirmiştir. İşte rant budur. Şahsın kendisine temin etmesi. Mansur Yavaş kendisi belediye meclisinde bulunmak kaydıyla bu kararı almıştır. Kendine rant sağlamak budur" diye konuştu.
Melih Gokcek konuşmasını şu şekilde surdurdu:
[h=3]"BELEDİYEDEN FETO'YE TEK BİR ARSA TEMİN ETMEDİM"[/h] Melih Gokcek 15 Temmuz olayını Ankara'da yıkan, yuz uzerinden yuz ise Ankara'daki darbe, 50'sini engelleyen adamdır. FETO'culere bu kadar duşmandır.'FETO hain' diyen adamdır. Ben kalkıp da Mansur Yavaş gibi aday olacağım zaman 2009 yılında FETO'ye 17 kuruştan 930 bin metrekare arsayı vermedim onun gibi. Kim kimi sucluyor. Rant budur.
Ben belediyeden FETO'ye tek bir arsa temin etmedim.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Melih Gokcek'ten rant iddialarına yanıt: Belediyeden FETO'ye tek bir arsa temin etmedim
Melih Gokcek'ten rant iddialarına yanıt: Belediyeden FETO'ye tek bir arsa temin etmed
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Melih Gokcek'ten rant iddialarına yanıt: Belediyeden FETO'ye tek bir arsa temin etmed