Turkiye'nin uzun zamandır beklediği yerli otomobil, nihayet gun yuzune cıktı. TOGG tarafından tanıtılan yerli otomobil, gerek tasarımı gerekse teknik ozellikleriyle tum Turkiye'nin beğenisini kazandı. Vatandaşlar, aracın uretim bandından ineceği gunu bekler hale geldiler.
Yerli otomobil, kısa bir sure once tanıtıldı. Ancak vatandaşlar, şu ana kadar bu aracı sadece duzenlenen etkinlik kapsamında gorebildiler. Yerli otomobilin tanıtım organizasyonunu gercekleştiren YRD İstanbul'un Yonetim Kurulu Başkanı Fikret Karadeniz'den konuyla ilgili cok onemli acıklamalar geldi.
Karadeniz, yerli otomobilleri ilk kez kasım ayında gorduğunu ve TOGG'un bu projedeki heyecanını derinden hissettiğini acıkladı. Duzenledikleri organizasyonun bu heyecanla gercekleştirildiğini ifade eden Karadeniz, vatandaşların da benzer bir heyecan icerisinde olduklarını ve yerli otomobille tanışmak istediklerinin farkında olduklarını ifade etti.
Gectiğimiz gunlerde yapılan tanıtımın sadece bir on gosterim olduğunu vurgulayan Fikret Karadeniz, aracın henuz lansman bile yapmadığını ifade etti. Bu bağlamda marka lansmanının ilerleyen donemlerde yapılacağını ifade eden Karadeniz, marka tanıtımının ardından da yerli otomobillerin yollara duşeceğini ve Turkiye'yi dolaşacağını belirtti.
Karadeniz'e gore boyle bir proje, Turkiye'nin hakkı olan bir şeydi. Karadeniz, vatandaşların yerli otomobile bu nedenle buyuk bir ilgi duyduğunu ve bu ilginin sonuna dek haklı olduğunu soyluyor. Ancak Karadeniz'e gore vatandaşların yerli otomobillerle tanışmaları icin henuz erken. Gerekli calışmalar yapıldıktan sonraysa yerli otomobiller, vatandaşlar tarafından daha iyi tanınacak.
Yerli otomobillerin yakından gorulmesinin ve hatta bu araclara temas edilmesinin, projeye olan ilgiyi artıracağını soyleyen Karadeniz, bu durumun pazarlama stratejisi icin de cok buyuk bir oneme sahip olduğunu ifade etti. Karadeniz'in acıklamalarına gore yerli otomobiller, Turkiye'nin yedi bolgesine de ulaştırılacak ve vatandaşların bu aracları kendi gozleriyle gormesi sağlanacak.
Yerli Otomobil, Turkiye’nin Her Yerindeki İnsanlarla Buluşturulacak
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Yerli Otomobil, Turkiye’nin Her Yerindeki İnsanlarla Buluşturulacak