Super Lig'in ilk yarısının son haftasında, D.G. Sivasspor, Goztepe'yi evinde konuk etti. Musabaka ev sahibi ekibin 1-0 ustunluğu ile sona erdi. Bu skorla Sivasspor ilk yarıyı lider olarak kapattı. Dev takımların transfer listesinde yer alan Mert Hakan Yandaş, mac sonunda carpıcı acıklamalarda bulundu.
[h=3]"ARKADAŞLARIMA SONSUZ GUVENİYORUM"[/h] 25 yaşındaki oyuncu, "2020'ye Bursa'da ailemle birlikte gireceğim. Hangi takımda olacağım kulubumun bileceği iş. Yarı yolda bırakmak bana yakışmaz. Ben Beşiktaş macında yokum ama takım arkadaşlarıma sonsuz guveniyorum. Transferime gelirsek kulubum bilir, dediğim gibi yarı yolda bırakmak bize yakışmaz." dedi.
[h=3]"YAZIN TATİL FALAN YAPMADIM"[/h] Mert Hakan, "2019'un ilk yarısı benim icin kabus gibiydi. Yazın cok calıştım, tatil falan yapmadım. Bunun emeğini alıyorum. Bu sadece benim değil tum takımın başarısı. Biz aslan gibi 25 kişiyiz. 25 tane cok delikanlı oyuncumuz var. İnşallah benim icin 2020 de aynı devam eder" diye konuştu.
Spor Toto Super Lig Mac Sonucları ve Puan Durumu[h=4]Haber Videosu[/h]: Mert Hakan Yandaş'tan transfer sozleri: Yarı yolda bırakmak bana yakışmaz