Kahramanmaraş'ta bir vatandaş, cocuklar oynasın diye aracıyla şehir merkezine dağdan kar getirdi.
Emekli Mustafa Uludağ, iş yerinin Ahir Dağ'da bulunması nedeniyle her gun dağa cıkıyor. Uludağ, şehir merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Ahir Dağı'ndan gelirken de cocuklar icin kar getiriyor. Pikabının arkasına doldurduğu karı mahallesindeki parka doken Uludağ, cocuklar oynasın diye dağdan getirdiğini soyledi. Uludağ, parka dokulen kar sayesinde cocukların sevinc yaşadığını bundan da kendisinin mutlu olduğunu soyledi.
[h=3]"COCUKLAR MUTLU OLUNCA BEN DE MUTLU OLUYORUM"[/h] Mustafa Uludağ, "Akdeniz'in doğusunda yer alan Kahramanmaraş'ın şehir merkezine kar duşmesi biraz zor oluyor rakım itibariyle. Hemen 10 kilometre uzaklığımızdaki Ahir Dağı'nda ise lapa lapa kar yağıyor. Bende oradaydım ve gelirken genellikle kar getiriyorum, parklara bahcelere bırakıyorum. Cocukların da hoşuna gidiyor ve kar ile oynuyor. Cocuklar mutlu olunca bende mutlu oluyorum. Bazı insanlar da karsambac yaparak yiyor" diye konuşu. - KAHRAMANMARAŞ
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Kahramanmaraş'ta emekli bir vatandaş, cocuklar oynasın diye dağdan kar getirdi
Kahramanmaraş'ta emekli bir vatandaş, cocuklar oynasın diye dağdan kar getirdi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Kahramanmaraş'ta emekli bir vatandaş, cocuklar oynasın diye dağdan kar getirdi