Şişli'de trafo binasında mahsur kaldığını iddia eden kişi, itfaiye ve cilingir yardımıyla kurtarıldı. Bomonti Tuneli'nde acık bir kapıdan girdikten sonra yuruyerek geldiği trafo binasında 2 gun boyunca mahsur kaldığını one suren kişi, celişkili ifadeler uzerine gozaltına alındı.
[h=3]YOLDAN GECEN CİLİNGİR KAPIYI ACTI[/h] Olay, Dolapdere Caddesi'ndeki cep telefonu operatorlerinin ortak kullandığı trafo binasında saat 13.00 sıralarında yaşandı. Trafo binasının yanındaki benzin istasyonu calışanları, bir kişinin yardım cığlıklarını duyarak sesin geldiği tarafa yoneldiler. Yardım isteğinin trafo binasında mahsur kalan bir kişiden geldiğini fark eden calışanlar, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri, elektrikli makasla trafonun kapısını kesmeye calışırken, mahsur kalan kişi de kapının arkasındaki molozları temizleyerek iceriden yardım etti. Bu sırada yoldan gecen bir kişi kendisinin cilingir olduğunu soyleyerek, kapıya zarar vermeden acabileceğini soyledi. Cilingir, polis gozetiminde kapıyı acarak mahsur kalan kişinin dışarı cıkmasını sağladı.
[h=3]BOMONTİ TUNELİNDEN GİRDİĞİNİ İDDİA ETTİ[/h] Uzerinde kimlik belgesi cıkmayan kişi, polise, adının Rezan Cicek olduğunu, 2 gun once Bomonti Tuneli'nde acık bir kapıdan girdikten sonra yuruyerek trafo binasına geldiğini, cıkış kapısını kilitli gorunce geri donmek istediğini, tunele donuş kapısının da kilitli olması nedeniyle iceride mahsur kaldığını iddia etti. 2 gun boyunca dışarıdakilere sesini duyurmaya calıştığını one suren kişi, celişkili ifadeler vermesi nedeniyle gozaltına alınarak polis merkezine goturuldu.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Trafo binasında 2 gun mahsur kaldığını iddia eden şahıs kurtarıldıktan sonra gozaltına alındı
Trafo binasında 2 gun mahsur kaldığını iddia eden şahıs kurtarıldıktan sonra gozaltın
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Trafo binasında 2 gun mahsur kaldığını iddia eden şahıs kurtarıldıktan sonra gozaltın