Adana'da etkili olan sağanağın etkisiyle bir binanın birinci katının balkonu coktu. O sırada balkonda olan ve duşerek hafif yaralanan Hulya Diri (76), "O an cok korktum, olumle penceleştim" dedi.
[h=3]BETON BLOKLA BİRLİKTE DUŞEN KADIN HAFİF YARALANDI[/h] Olay, Seyhan ilcesindeki Sucuzade Mahallesi'nde yer alan 30020 Sokak'taki 2 katlı eski binada meydana geldi. Onceki hafta Pazartesi gununden itibaren etkili olan sağanak nedeniyle evin, zeminin ustundeki birinci katının balkonu coktu. Bu sırada balkonda olan ve beton blokla birlikte aşağıya duşen Hulya Diri, hafif yaralandı.
[h=3]"COKECEĞİNİ TAHMİN ETTİM"[/h] Cevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri şerit cekerek cevrede guvenlik onlemi aldı. Sağlık ekipleri de vucudunda hafif eziklikler ve burkulmalar olan Diri'ye ilk mudahaleyi yaptı. Hulya Diri, birkac gundur balkondan gelen sesler nedeniyle cokuntuyu tahmin ettiğini belirterek yaşadıklarını şoyle anlattı: "Balkonun acık olan kapısını kapatmak icin balkona yurudum. Kapının onunde sandalye vardı. Onu cekmek icin dışarı cıktım, sonra da olanlar oldu, balkon coktu. Aşağıya duştukten sonra ustume kalan parcalar da duştu. Elimle komşuma işaret ettim beni kurtarsın diye. O an cok korktum, olumle penceleştim."
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: 76 yaşındaki kadın coken balkonla birlikte duştu
76 yaşındaki kadın coken balkonla birlikte duştu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- 76 yaşındaki kadın coken balkonla birlikte duştu