İcişleri Bakanı Suleyman Soylu, CNN Turk'te katıldığı "Hafta Sonu Ozel" programında konuştu. Teror orgutune yonelik operasyonların aralıksız surduğunu belirten Bakan Soylu, PKK'lı teroristlerin son 40 yıldır adım attığı kırsaldaki butun yerlerin kayıt altına alındığını soyledi.
[h=3]"TERORU KAYNAĞINDA YOK EDİYORUZ"[/h] Teror orgutu PKK'ya katılımla ilgili konuşan Bakan Soylu, "Teror orgutune katılım 2012-2013-2014'de ciddi bir şekilde yukseliş soz konusu. 5 bin 558 rakamına kadar geliyor bu sayı. Ne zaman? Cozum surecini istismar edip, orada silahları bırakacağız diye butun dunyaya, butun Turkiye'ye bir teminat soz verdikten sonra, tam tersi teror orgutunu guclendirmeye yonelik bir anlayış ortaya koyuyorlar. Cukur ve barikat olaylarından sonra bu sayı azalmaya başlıyor. 15 Temmuz ve cukur, barikat olaylarından sonra Turkiye bambaşka bir guvenlik konseptine dondu. Surekli operasyon yapıyoruz. Teroru kaynağında, saldırı olmasını beklemeden yok ediyoruz." ifadelerini kullandı.
[h=3]"TEROR ORGUTUNUN SON 40 YILDIR ADIM ATTIĞI HER YER KAYIT ALTINDA"[/h] "O kadar cok teknolojik boyutumuz var ki soylesem millet cok memnun olur ama cok acık etmemek lazım." diyen Soylu, "Sadece bir tanesini soyleyeyim. Butun İHA'larımızda, ucaklarımızda teror orgutunun son 40 yıldır adım attığı kırsaldaki butun yerler kayıtlı durumdadır. Butun mağaralar, butun gidişi yolları kayıt altındadır" ifadelerini kullandı.
İcişleri Bakanı Suleyman Soylu: Bakanlığın yerli otomobil siparişi olacak, almak icin sabırsızlanıyoruz [h=4]Haber Videosu[/h]: Bakan Soylu ilk kez acıkladı: PKK'nın son 40 yıldır adım attığı kırsaldaki butun yerler kayıtlı durumda
Bakan Soylu ilk kez acıkladı: PKK'nın son 40 yıldır adım attığı kırsaldaki butun yerl
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Bakan Soylu ilk kez acıkladı: PKK'nın son 40 yıldır adım attığı kırsaldaki butun yerl