Corum'da halk otobusunde, universite oğrencileri S.N.S (20) ve M.K'ya (20) tacizde bulunduğu one surulen R.Y (60), kızların cığlıkları uzerine yolcular tarafından darbedildi. Gozatına alınan ve suclamaları kabul etmeyen R.Y, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Otobuste taciz iddiasına dayak anı ise kameraya yansıdı.
Taciz olayı 24 Aralık gunu, Akkent-Saat Kulesi seferini yapan ozel halk otobusunde yaşandı. Universiteli S.N.S. ve M.K., okul cıkışı carşıya gitmek icin halk otobusune bindi. 2 kız, orta kapıya yakın koltuklara oturdu. Bir sure sonra otobuse binen emekli R.Y. de genc kızların arkasındaki koltuğa oturdu. S.N.S, arkadaşının omzuna başını koyarak, uyumaya başladı. İddiaya gore bu sırada R.Y, elini 2 koltuğun arasından uzatarak, kızları taciz etti.
[h=3]CIĞLIK ATTI, YAŞLI ADAM DARP EDİLDİ[/h] S.N.S'nin cığlık atarak, bağırması uzerine tartışma başladı. Bunun uzerine coğunluğu oğrenci olan otobusteki yolcular, R.Y'ye tepki gosterdi. Bazı yolcular da yumrukla saldırdı.
Kız oğrencilerin S.N.S. ve M.K'yi sakinleştirdiği olay, polise bildirildi. Polis, 2 arkadaşın şikayeti uzerine adamı gozaltına aldı. Otobuste taciz iddiasına dayak anı ise kameraya yansıdı.
[h=3]"KALCAMIN OKŞANDIĞINI HİSSETİM"[/h] S.N.S, polise verdiği ifadesinde, "Once kalcamda bir durtme hissettim. Sonra da kalcamın okşandığını hissettim. Arkama dondum ve koltuktaki yaşlı adamın elinin iki koltuk arasındaki boşlukta olduğunu gordum. 'Ne yapıyorsun sen' diye bağırdım. Once bana baktı sonra da ayağa kalkarak 'ben dokunmadım' dedi. Otobusten inmek istedi, şikayetciyim" dedi.
[h=3]SUCLAMALARI KABUL ETMEDİ[/h] Taciz suclamasını kabul etmeyen R.Y, kalp rahatsızlığı gecirdiğini, bu sırada kontrolsuz şekilde one doğru eğildiğini soyledi. Polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen R.Y, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Otobuste iki genc kıza taciz şuphelisine dayak kamerada
Otobuste iki genc kıza taciz şuphelisine dayak kamerada
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Otobuste iki genc kıza taciz şuphelisine dayak kamerada