Malatya'da, sara krizi gecirerek yere yığılan kişinin yanına yaklaşan bir şupheli, elini cebine atarak tum paraları alıp kayıplara karıştı. Bu anlar ise cep telefonu kamerasıyla goruntulendi.
[h=3]BANKADAN PARASINI CEKMİŞTİ[/h] Olay, oğle saatlerinde Dabakhane Mahallesi'nde meydana geldi. Bir bankadan parasını ceken ve pantolonunun cebine koyan sara hastası, sara krizi gecirerek yere yığıldı. Cevredeki vatandaşlar, baygın halde yere duşen kişinin yanına giderek, yardım etmeye calıştı.
[h=3]YARDIM EDER GİBİ YAKLAŞTI, PARAYI ALDI[/h] Bu anları bir kişi cep telefonuyla goruntulerken, yardım etmiş gibi yaparak bir şupheli yerde hareketsiz duran sara hastasının pantolonunun cebine elini atarak parayı alıp kayıplara karıştı. Hastaneye kaldırılan sara hastası kendine geldikten sonra cebinde bulunan bir miktar parasının olmadığını fark etti. Bunun uzerine cep telefonuyla o anları goruntuleyen kişi, bir kişinin sara hastasının eline cebini atarak parayı aldığını fark etti. Polise başvuran kişi goruntuleri emniyete bıraktı.
[h=3]HIRSIZ YAKALANDI[/h] Polis ekipleri de goruntuleri izledikten sonra şuphelinin izini surdu, kimliğini tespit etti. Parayı calan şupheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gozaltına alındı, parası calınan sara hastasına parası geri verildi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Sara krizi geciren kişiye yardıma gelen şahsın yaptığı hareket, 'insanlık olmuş' dedirtti!
Sara krizi geciren kişiye yardıma gelen şahsın yaptığı hareket, 'insanlık olmuş' dedi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Sara krizi geciren kişiye yardıma gelen şahsın yaptığı hareket, 'insanlık olmuş' dedi