Kastamonu'nun Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, kendi sosyal medya hesabından cep telefon numarasını paylaşıp, ilcede zor durumda bulunanların kendisine ulaşmasını istedi.
[h=3]SOSYAL MEDYADAN DUYURU YAPTI[/h] Yaklaşık 40 bin nufuslu Tosya ilcesinde 2016 yılında goreve başlayan kaymakam Deniz Pişkin'in sosyal medya hesabından yaptığı duyuru vatandaşlarının takdirini topladı. Pişkin, ilcede zor durumda bulunan kişilerin kendisine ulaşması icin de cep telefonunun numarasını yayınlandı.
Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin Kaymakam Deniz Pişkin, kendisine ait sosyal medya hesabından "Onemli" başlığıyla paylaştığı yazıda şu ifadeleri kullandı: "Her turlu yokluğu, yoksulluğu, caresizliği ve mağduriyeti insanlarımızın her zamankinden daha derinden hissettiği soğuk ve uzun kış gunlerindeyiz. Yılın ozellikle bu zamanları; zengin ile yoksulun arasındaki ucurumun her zamankinden daha can yıkıcı şekilde yaşandığı, garibanlığın siyah ve ağır bir gece gibi omuzlara coktuğu, yalnızlığın ve kimsesizliğin yureklerin en ince yerindeki bir sızı gibi daha derinden hissedildiği, sofrası dolu, bacası tuten, tenceresi kaynayan sıcacık evlerin bir mutluluk recetesi gibi insana iyi geldiği zamanlar…
[h=3]"BANA ULAŞIN"[/h] Bundan mutevellit; hizmet etmekten şeref duyduğum bu guzel ilcenin mulki sınırları icinde yaşayan ve bizim ulaşamadığımız veya gozumuzden kacan yoksullar, yetim ve oksuzler, hasta olup da ilac bulamayanlar, yalnız başına terkedilmiş dul kadınlar, hakkını arayamayan mazlumlar, ihtiyaclarını karşılayabilmek icin calışma takatinden kesilmiş muhtac yaşlılar, aile efradı kalabalık olan fakir aile reisleri, cocuklarını giydirip yediremeyen anneler… Bana ulaşın.
[h=3]"YARDIMINIZA KOŞACAĞIMDAN EN UFAK ŞUPHENİZ OLMASIN"[/h] İster goruşmek icin makama gelin, ister telefonla arayın, ister sosyal medyadan bana mesaj yazın, isterse muhtarınızla veya bir ahbabınızla bana kelamınızı ulaştırın. Yasaların ve devletin bana tanıdığı imkÂn ve yetkileri azami olcude sizin icin kullanarak yardımınıza koşacağımdan en ufak şupheniz olmasın."
[h=4]Haber Videosu[/h]: Kaymakamdan gonulleri fetheden hareket! Numarasını paylaşıp cağrı yaptı
Kaymakamdan gonulleri fetheden hareket! Numarasını paylaşıp cağrı yaptı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Kaymakamdan gonulleri fetheden hareket! Numarasını paylaşıp cağrı yaptı