Turgutreis Şirketler Grubu, banttan inecek 36'ncı yerli otomobile talip oldu.
[h=3]"SON YILLARDAKİ EN BUYUK PROJELERDEN BİRİ"[/h] Grubun yonetim kurulu başkan yardımcısı Tolgahan Reis, Turkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde, kendi otomobilini ureten 23'uncu ulke olduğunu dile getirdi. Reis, "Turk sanayisinin ve otomotivinin bağımsızlığı, ekonomimizin daha da guclenmesi adına yerli otomobil projesi son yıllarda Turkiye'nin imza attığı sayısız buyuk projeden biri." dedi.
[h=3]"URETİM İCİN BİR FABRİKA DA KARS'TA KURULABİLİR"[/h] Kars'ın plakasının 36 olması dolayısıyla uretim bandından inecek 36'ncı yerli otomobile talip olduklarını belirten Reis, şunları kaydetti: "Cumhurbaşkanımızın buyuk bir vizyon projesi olarak gorduğu yerli otomobille ilgili amacımız, Turkiye'nin Serhat şehri Kars'tan farkındalık oluşturmak ve Turkiye'nin Otomobil Girişimi Grubu'na destek olmaktır. Cumhurbaşkanımızın yerli ve milli projeleriyle bugun ulkemiz hamd olsun dunyada ağırlığını ve itibarını daha da artırıyor. Asya ile Avrupa'yı birbirine bağlayan en onemli hat olan ve Demir İpek Yolu olarak adlandırılan Kars-Tiflis-Baku Demir Yolu ve Kars Lojistik Merkezi ile Kars ticaretin merkezi oluyor. Bu anlamda yerli otomobil uretimi icin bir fabrika da Kars'ta kurulabilir."
Kaynak: AA[h=4]Haber Videosu[/h]: Tanıtımına az bir zaman kala yerli otomobile Kars'tan talip cıktı!
Tanıtımına az bir zaman kala yerli otomobile Kars'tan talip cıktı!
Otomobil Forumları0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Otomobil Forumları
- Otomobil Forumları
- Tanıtımına az bir zaman kala yerli otomobile Kars'tan talip cıktı!