Bakan Selcuk'tan duygusal paylaşım
MİLLİ Eğitim Bakanı Ziya Selcuk, Ankara'da okul ziyaretinde sınıfta konuşurken ' "Ben sizi hissettim" diyerek yanına gelen gorme engelli oğrenciye sarılırken cekilen fotoğrafı, Twitter'da, "Soylediklerim, yapmak istediklerim anlaşılmayabilir; cocuklar hissetsin bu bana yeter. Ben de sizi hissediyorum" mesajı ile paylaştı.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk dun, doğup buyuduğu Cankaya Seyranbağları'nda bulunan Oğretmen Necla Kızılbağ Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, oğrenciler ile bir araya geldi. Bakan Selcuk, "Ben bu mahallede buyumuş biriyim. Butun cocukluğum bu mahallede gecti. Burası hep gecekonduydu, biz de bir gecekonduda oturuyorduk. 6 kardeş iki odalı bir yerde. Babaannem falan da vardı. Gercekten yoksulluğun cok yaşandığı bir yerdi" dedi.
DUYGULANDI, SARILDI
Bakan Selcuk, konuşması sırasında el kaldırarak, oğretmeninin koluna girip, yanına doğru yonelen 9'ncu sınıf oğrencisi gorme engelli Huseyin Gazi Hoşer'e soz verdi. Huseyin Gazi, "Oğretmenim inşallah istediğiniz noktaya gelirsiniz ve istediğiniz her şeyi başarırsınız. Ben sizi hissettim" dedi. Bu soz uzerine duygulanan Bakan Selcuk, Huseyin Gazi'ye sarılarak, "Senin yureğin varken biz bu işi başarırız Allah'ın izniyle. Senin bu icinden gelen, kalbinden gelen duygu o kadar değerli ki dunya hazinesi. Allah razı olsun, cok teşekkur ediyorum" diye konuştu.
SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI
Bakan Selcuk, Hoşer'e sarılırken cekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak şoyle dedi:
"Ben konuşurken elini kaldırdı. Geldiğinde anladım gorme engelli olduğunu. 'Ben sizi hissettim' dedi. Soylediklerim, yapmak istediklerim anlaşılmayabilir; cocuklar hissetsin bu bana yeter. Ben de sizi 'hissediyorum' ve bunun ne denli kıymetli olduğunu anlatacak bir cumle kuramıyorum."
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Bakan selcuk'tan duygusal paylaşım
Bakan selcuk'tan duygusal paylaşım
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Bakan selcuk'tan duygusal paylaşım