Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına gore, Aile, Calışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca gorevinden alınırken Bakan Yardımcılıklarına Vakıflar Genel Muduru Adnan Ertem ve Sosyal Guvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı getirildi.
Cevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığına ise Hasan Suver getirilirken, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Uyeliğine Nuket Kucukel Ezberci, Rekabet Kurulu Uyeliğine ise Ayşe Ergezen'in atamaları yapıldı.
[h=3]GOREVE GELENLER...[/h] Turkiye Komur İşletmeleri Kurumu Genel Mudurluğunde acık bulunan Yonetim Kurulu uyeliklerine Burhan Ayar ve Mehmet Uygun, Turkiye Taşkomuru Kurumu Genel Mudurluğunde acık bulunan Yonetim Kurulu uyeliklerine ise Murat Halit Durceylan ve Muhammet Safa Topuz atandı.
Sağlık Bakanlığında acık bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Mudurluğune Adem Keskin, Orman Genel Mudurluğunde acık bulunan Genel Mudur Yardımcılığına ise Şahin Aybal getirildi.
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı İsa Sertkaya ile Sakarya İl Tarım ve Orman Muduru Mehmet Erdemir gorevlerinden alındı.
Tarım ve Orman Bakanlığında acık bulunan İstanbul İl Tarım ve Orman Mudurluğune Ahmet Yavuz Karaca atanırken, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunda acık bulunan I. Hukuk Muşavirliğine ise Burak Yıldız getirildi.
Turkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfi Mutevelli Heyet uyeliklerine İsrafil Kışla, Metin Ergen, Murat Saygı, Ozturk Oran, Berkay Aydın, Turgut Aslan ve Bilge Gurs secildi.
[h=3]BELCİKA, BULGARİSTAN, MADAGASKAR VE KOSTA RİKA'YA YENİ BUYUKELCİLER ATANDI[/h] Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile Belcika Krallığı nezdinde Turkiye Cumhuriyeti Buyukelcisi Zeki Levent Gumrukcu ile Madagaskar Cumhuriyeti nezdinde Turkiye Cumhuriyeti Buyukelcisi Metin Husrev Unler merkeze alındı.
Bu suretle boşalan Belcika Krallığı nezdinde Turkiye Cumhuriyeti Buyukelciliğine, Bulgaristan Buyukelcisi Hasan Ulusoy, Madagaskar Buyukelciliğine Kosta Rika Buyukelcisi Nuri Kaya Bakkalbaşı, Bulgaristan Buyukelciliğine Guvenlik ve İstihbarat Genel Mudur Yardımcısı Aylin Sekizkok, Kosta Rika Buyukelciliğine ise Kultur İşleri Genel Mudur Yardımcısı Fatma Pihava Unlu atandı.
Kaynak: AA[h=4]Haber Videosu[/h]: Erdoğan imzaladı! 3 kişi gorevden alındı, 18 atama kararı yayımlandı