İstanbul Aydın Universitesi İletişim Fakultesi TV Haberciliği ve Programcılığı bolumunde oğretim uyesi olarak calışan Prof. Dr. Atilla Girgin'in doktora jurisine katılmak uzere gittiği İstanbul Universitesi'nde koridorda iki kadın oğrenciye "Burada boyle giyinemezsiniz, burası pavyon değil" ifadesini kullanarak hakaret ettiği iddia edildi.
Prof. Dr. Girgin, kendisine tepki gosteren oğrencilerin uzerine yuruduğu one surulurken olayı yaşayan kadın oğrenciler de sosyal medya uzerinden tepki gosterdi. Olayın ardından İstanbul Universitesi tarafından oğretim uyesi Atilla Girgin hakkında acıklama yapıldı.
[h=3]FİKİR KULUPLERİ FEDERASYONU: SORUŞTURMA ACILSIN[/h] İstanbul Aydın Universitesi Fikir Kulupleri Federasyonu, oğretim uyesi Prof. Dr. Atilla Girgin ile ilgili olarak acıklama yaptı. Acıklamada Girgin'in, "Burası pavyon değil", 'konsomatris' gibi ifadeler kullandığı one suruldu. Fikir Kulupleri Federasyonu konuyla ilgili soruşturma acılmasını talep etti.
[h=3]İSTANBUL UNİVERSİTESİ ACIKLAMA YAPTI: İNCELEME BAŞLATILDI[/h] İstanbul Universitesi İletişim Dekanlığı tarafından Atilla Girgin'in iki kadın oğrenciye hakaret etmesi uzerine konuyla ilgili olarak inceleme başlatıldığını soyledi. Acıklamada ise şu ifadeler yer aldı:
"Fakultemizde, 24 Aralık 2019 Salı gunu gercekleştirilen bir Doktora Jurisinde, uye olarak yer alan ve halen bir vakıf universitesinde profesor unvanıyla gorev yapmakta olan bir oğretim uyesinin, juri sonrası Fakultemizden ayrılmadan hemen once koridorda karşılaştığı iki kadın oğrencimize yonelik hakareti ile ilgili derhal inceleme başlatılmıştır.
Universitemizin ve Fakultemizin, oğrenci odaklı anlayışı ve bilim etiğine tam bağlılık yonundeki değerleri cercevesinde, yaşanan bu durumun tasvip edilmesi mumkun değildir. Dekanlığımız, konuyla ile ilgili tum sureclerin takipcisi olacaktır.
Oğrencilerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur."
[h=4]Haber Videosu[/h]: İstanbul Universitesi'nde kıyafet tartışması! Oğretim gorevlisinin oğrenciye "Burası pavyon değil" dediği iddia edildi
İstanbul Universitesi'nde kıyafet tartışması! Oğretim gorevlisinin oğrenciye 'Burası
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- İstanbul Universitesi'nde kıyafet tartışması! Oğretim gorevlisinin oğrenciye 'Burası