Star Wars serisinin son filmi bazı eleştirmenler tarafından beğenilmese de hayranları izlemek icin her şeyi goze alıyor. Kanada'da bir adam film sırasında telefonunu kontrol eden başka bir adamı yumrukladı, "Ben gercek bir Star Wars hayranıyım. Bir yıldır bunu bekliyorum" diyerek kendini savundu.
[h=3]STAR WARS HAYRANLIĞI OFKEYE DONUŞTU[/h] Gectiğimiz hafta gosterime giren 'Star Wars: The Rise of Skywalker' (Yıldız Savaşları: Skywalker'ın Yukselişi) filmi gişede beklentilerin altında kalsa da serinin hayranları ilgileriyle gundeme gelmeye devam ediyor. Kanada'nın Vancouver kentinde yaşanan olayda, Scotiabank sinemasında filmi izleyen Joe Bond, telefonunu kontrol ettiği icin bir izleyici tarafından yumruklandı. Filmin henuz acılış sahnesinde telefonu calan Bond, bebek bakıcısının aradığını duşunerek kontrol etmek amacıyla telefonunu cebinden cıkardı.
[h=3]"SAKİNLEŞMESİNİ SOYLEDİM AMA O YUMRUK ATTI"[/h] Bunu goren bir seyirci ise kendisini kaybederek bağırıp cağırmaya başladı. Sinema salonunda yumruklu saldırıya uğrayan Bond isimli vatandaş, yaşanan olay icin "Sakinleşmesini soyledim ama sakinleşmedi ve sonra da yuzume yumruk attı. Pek cok insan bu vaziyeti videoya cekti cunku bir hayli komikti" şeklinde konuştu" dedi.
[h=3]"BU PİSLİK TELEFONU ACSIN DİYEREK Mİ BİR SENE BEKLEDİM"[/h] Diğer izleyiciler tarafından yuhalanan ve salondan cıkartılan ofkeli hayran ise "Ben gercek bir Star Wars hayranıyım. Telefonunu kapat, Lanet olası aklınızı kullanın. Bir pislik telefonunu acsın diyerek mi kahrolası bir sene boyunca bekledim?" diyerek kendisini savundu.
Tartışma esnasında durdurulan film ise, ofkeli adamın dışarı cıkartılmasıyla kaldığı yerden devam etti.
Kaynak: Diğer[h=4]Haber Videosu[/h]: Star Wars hayranı bir kişi, film esnasında telefonuna bakan adamı yumrukladı
Star Wars hayranı bir kişi, film esnasında telefonuna bakan adamı yumrukladı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Star Wars hayranı bir kişi, film esnasında telefonuna bakan adamı yumrukladı