Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu yeni kurduğu Gelecek Partisi'nin Başkanlık Kurulu'nu canlı yayında acıkladı. Bir anda zor anlar yaşayan Davutoğlu, konuşmakta gucluk cekti.
[h=3]CANLI YAYINDA TALİHSİZ AN[/h] Davutoğlu, konuşmasında art arda oksurdu. Ardından su icen Gelecek Partisi Genel Başkanı sesi kısılmış bir şekilde bir haftadır grip hastalığını atlatamadığını belirtti.
[h=3]SALGIN DAVUTOĞLU'NU DA BULDU[/h] İstanbul'da son gunlerde yaşanan grip salgını, hastanelerin acil servislerinde yığılmalara sebep oldu. Salgının sebebinin mevsim normallerinin uzerinde seyreden hava sıcaklığı olduğu belirtildi. Bir acil tıp uzmanı, "Ben de hastayım, butun sağlık personeli hasta" acıklamasını yapmıştı. Salgının Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'nu da bulduğu goruldu.
[h=3]GELECEK PARTİSİ'NİN A TAKIMI[/h] Gectiğimiz gunlerde yeni partisini acıklayan ve genel başkan secilen Ahmet Davutoğlu, A takımını acıkladı.
Davutoğlu'nun partisinin yoneticileri şoyle oldu:
Siyasi İşler Başkanı ve Parti Sozcusu: Selim Temurci
Teşkilat Başkanı: Nedim Yamalı
Secim ve Hukuk İşleri Başkanı: Ayhan Sefer Ustun
Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: Selcuk Ozdağ
Politika İzleme Kurulu Koordinatoru: Feridun Bilgin
Yerel Yonetimler ve Şehircilik Başkanı: Doğan Demir
İletişim Başkanı: Neslihan Cevik
Dış İlişkiler Başkanı: Umit Yardım
Sosyal Politikalar Başkanı: Feramuz Ustun
Araştırma, Geliştirme ve Bilişim Başkanı: Etyen Mahcupyan
İnsan Hakları Başkanı: Vahdettin İnce
Parti İci Eğitim Başkanı: Mehmet Ali Pulcu
Kultur ve Sanat Politikaları Başkanı: Sema İlkin
Kadın Politikaları Başkanı: Habibe Ciftcioğlu Başer
Genclik Politikaları Başkanı: Mustafa Gozel
İdari ve Mali İşler Başkanı: Abdullah Başcı
Genel Sekreter: Şenol Gurşan

İstanbul'da grip salgını! Acil servisler doldu taştı; sağlık personeli bile hasta [h=4]Haber Videosu[/h]: Canlı yayında konuşan Ahmet Davutoğlu'nu gıcık tuttu, konuşmakta zorlandı