Son yerel secimlerde CHP'den Beyoğlu Belediye Başkan adayı olan Alper Taş, HaberTurk'te Kubra Par'ın sunduğu Acık ve Net programında ilginc acıklamalarda bulundu.
Beyoğlu Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili konuşan Alper Taş, secimi neden kaybettiğine dair bir itirafta bulundu.
[h=3]"CUMA'YA GİTSEYDİM SECİMİ KAZANIRDIM"[/h] Alper Taş "Orneğin ben dindar insanlara saygılıyım belki ben de bir cuma namazına gitseydim kazanırdım. Ekrem İmamoğlu'na bir eleştiri olsun diye soylemiyorum. Kendi acımdan soyluyorum. Cunku bana bunu cok dediler. CHP icinden insanlar 'bir git cumaya, gorun' dediler. Ben bayram namazı kılarım. Cuma kılmıyorum.
[h=3]"YAPMADIĞIMIZ BİR ŞEYİ OY ALMAK İCİN YAPMAK BİZE UYMAZ"[/h] Yapmadığımız bir şeyi halktan oy almak icin yapmak bize uymaz. Siyasette kazanacaksan fikirlerimizle ve duşuncelerimizle kazanacağız" ifadelerini kullandı
Alper Taş [h=3]ALPER TAŞ KİMDİR?[/h] Alper Taş, 1967 yılında Rize'nin Pazar ilcesinin Subaşı koyunde doğdu. Taş, universiteye kadar olan oğrenimini Pazar'da tamamladı. Pazar İmam Hatip Lisesi'nde oğrenim gordu. İstanbul Universitesi İletişim Fakultesi'nden mezun oldu. Oğrencilik yıllarında ceşitli siyasi faaliyetler icerisinde yer aldı.
[h=3]ODP GENEL BAŞKANLIĞI YAPTI[/h] Bunun yanında Ozgurluk ve Dayanışma Partisi'nin kurulmasında buyuk rol oynadı. Parti'de Beykoz İlce Yoneticiliği, İstanbul İl Orgutu Yoneticiliği, İstanbul İl Başkanlığı, Parti Meclisi Uyeliği ve Genel Başkan Yardımcılığı gorevlerini yuruttu. 21 Haziran 2009'da yapılan ODP 6. Olağan Kongresi'nde Genel Başkanlık makamına getirildi. Fusun Taş ile evli olan Alper Taş İstanbul'da yaşamaktadır.
Taş ayrıca, CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart secimlerinde aday olmuştu.
[h=4]Haber Videosu[/h]: CHP'nin Beyoğlu adayı Alper Taş: Parti icerisinden Cuma namazına git dediler
CHP'nin Beyoğlu adayı Alper Taş: Parti icerisinden Cuma namazına git dediler
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- CHP'nin Beyoğlu adayı Alper Taş: Parti icerisinden Cuma namazına git dediler