Eski CHP milletvekili Sinan Aygun, Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili "ruşvet istedi" iddiasıyla gundeme gelmişti. Ruşvet iddialarına, Mansur Yavaş sosyal medya hesabından Sinan Aygun'un sozleriyle yanıt verdi.
[h=3]AYGUN'UN SOZLERİNİ PAYLAŞTI[/h] Mansur Yavaş bugun sosyal medya hesabından, "Hakikat, yalana, iftiraya ve harama işte boyle diz cokturur... Doğrular ise sadece Hakkın onunde eğilirler." diye mesaj yazarak, Sinan Aygun'un bugun yaptığı acıklamasından bir bolumu paylaştı. Yavaş'ın paylaştığı o bolumde, bir gazetecinin ruşvet iddiaları ile ilgili Aygun'e, "O kişiler sizden 25 milyon lirayı kendi ceplerine indirmek icin mi istediler" şeklindeki sorusuna Sinan Aygun, "Hayır, oyle bir şey yoktur. Bana şoyle dediler; Okulun bedeli 25 milyon tutuyor" diye yanıt verdi.
[h=3]AYGUN: BEN FETO'CU OLSAM...[/h] Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP'li uc belediye meclis uyesini ruşvetle suclayan eski CHP Milletvekili Sinan Aygun, bir basın toplantısı duzenledi. Aygun, kendisini FETO'culukle suclayan Yavaş'a yanıt verdi: "Ben FETO'cu olsam, benim başıma bunlar gelir miydi? FETO'cu savcılar beni şikayet etmişler. Tekrar başladım yargılanmaya…"
Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kendisini FETO'culukle sucladığını belirten eski CHP Milletvekili Sinan Aygun, şunları soyledi: "Ben ona diyorum ki "Benden ruşvet istediler, benden para istediler." İrtikapa girer bu diye suc duyurusunda bulunuyorum. O da diyor ki "Sinan Aygun FETO'cu…" "Suc duyurusunda bulunuyorum. Bu arsanın yuzde 50'sine el koysunlar" diyor. Arsanın zaten hepsi benim değil ki. Beni nasıl kotuye bağlamaya calışıyor.
Parayı FETO'culere verdi, yurt dışına kactı" diyor. Hayatımın hicbir devresinde yurt dışına bir lira para yollamadım. Yurt dışında gayrimenkul almadım. Acaba Londra'da kimin evi var, kimlerin ne şirketleri var? Bir de bunun araştırın bakalım. FETO'culukle suclanacak en son insan benim.
[h=3]"İLK DEFA SOYLUYORUM"[/h] Bunu da ilk defa soyluyorum. Ergenekon hakimleri denen alcaklar yargılanıyorlar. Ben her davasına gidiyorum bu adamların, peşini bırakmayacağım bu adamların. Ve tekrar ben 1 Temmuz 2019 tarihinde bana karakoldan bir yazı geldi. 'Şupheli Sinan Aygun gel ifadeni ver' diye. Ben FETO'cuyum ya, ortak calışıyorum ya… Yapmış olduğum hakaretlerden dolayı FETO'cu savcılar beni savcılığa bildirmişler. Ben tekrar başladım yargılanmaya… Niye? FETO'culere hakaretten.
Ben FETO'cu olsam, benim başıma bunlar gelir miydi? Benim 1 Temmuz 2008'de el konulan param, el konulan mallarım; bugun ayın 23'u, 10.15 itibariyle hÂl alamadım. Harf sırasına gore iade ediliyor. Şu mallarımı da iade etsinler de onları da satayım inşaatımı bitireyim diye duşunuyorum."

Sinan Aygun kimdir? İşte Sinan Aygun'un hayatı ve Sinan Aygun biyografisi! [h=4]Haber Videosu[/h]: Mansur Yavaş, "Ruşvet" iddiasını Sinan Aygun'un kendi sozuyle yalanladı: Hayat işte boyle diz cokturur