Antalya'da evli ve bir cocuk annesi Dilek Yakar, 27 yıl sonra evlatlık olduğunu oğrendi. Doğduğu kliniğin sahibinin de yıllar once intihar ettiğini oğrenen genc kadın, gozunun altındaki doğum lekesiyle ailesini aramaya başladı. Bir hafta icinde 4 kişinin "Ben babanım" diyerek aradığını belirten Yakar, gercek babasını DNA testi yaptırarak oğrenmek istediğini dile getirdi.
[h=3]TEK UMUDU DOĞUM LEKESİYDİ[/h] Gerceği oğrenmesinin hemen ardından bebeklik fotoğraflarını toplayan Dilek Yakar'ın sesini Demiroren Haber Ajansı duyurdu. Doğduğu kliniğin, doktor F.O.'nun ozel kliniği olduğunu ve F.O.'nun yıllar once intihar ettiğini oğrenen Dilek Yakar, ailesinin izine rastlayabileceği tek umudunu da kaybedince sağ gozunun altındaki doğum lekesiyle biyolojik ailesinin peşine duştu.
[h=3]1 HAFTADA 4 KİŞİ ARADI[/h] Haberin gundem olmasının ardından Dilek Yakar'ı 1 haftada arayan 4 kişi, "Baban benim" dedi. İlk arayan kişinin Akdeniz Universitesi'nde memur olduğunu ve anlattıklarıyla kendi yaşantısının ortuştuğunu, ancak icinde yine de tedirginlik olduğunu belirten Yakar, ikinci kişinin ise Antalya'nın Doşemealtı ilcesinden bir kişi olduğunu soyledi. Diğer iki kişiyle ilgili detaylı bilgi alamadığını, sadece telefonla goruştuğunu, bir anda 4 kişi kendisine 'Ben babanım' dediği icin kafa karışıklığı yaşadığını aktardı.
[h=3]TELEFONUMU İKİ GUN KAPATTIM[/h] Ailesini bulmak icin bir televizyon programına da cıktığını dile getiren Dilek Yakar, "O televizyon kanalını da aramışlar 'Babasıyım' diye. Bir anda 4 babam oldu. Kim gercek babam bilmiyorum ve kafam karıştı. Arayanlardan o kadar bunaldım ki telefonumu 2 gun kapattım. Şimdi gercek babamın kim olduğunu DNA testiyle oğrenmenin peşindeyim" diye konuştu. Birkac gun sonra test yaptırmak icin İstanbul'a gideceğini belirten Dilek Yakar, karışık duygular icinde olduğunu ve test icin yalnız gideceğini de sozlerine ekledi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Gercek ailesini arayan genc kızı, "Ben babanım" diyerek 4 kişi aradı