İstanbul Beylikduzu etkinlik alanına kurulan fırsat cadırında piyasada değerinin yarı fiyatına yuzlerce ceşit urun yılbaşına ozel satışa sunuldu. Yuzlerce vatandaş merakla beklediği indirimin gelmesi ile fırsat cadırlarına akın etti. Cadırda giyim, mutfak ve ev eşyalarının yanı sıra bircok urunde yuzde 70'ye varan indirim vatandaşların yuzunu guldurdu. Ayrıca fırsat cadırının yanına kurulan başka bir cadırda da vatandaşlara hem doğal yoresel urunleri tadabilme hem de satın alabilme imkanı sağlandı. Ote yandan cadırda yurt dışından gelen ziyaretciler ozellikle kurk ve deri ceketlere ilgi gosterdiği goruldu.
[h=3]"DEVLET EKONOMİMİZE DESTEK OLUYORUZ"[/h] Tum İstanbulluları yuzde 70'e varan fırsat cadırına davet eden reyon yoneticisi Sabri Eser, "Yılbaşı ozel cadırında giyim, ayakkabı, cantada yuzde 70'e varan indirimler var. Bir deri mont normal mağazalarda bin 500 bin TL olurken burada 500 TL'ye satıyoruz. Bir kurk burada 500 TL. Butun İstanbul'u Beylikduzu etkinlik alanındaki cadıra davet ediyorum. Fiyatlarımız cok iyi alışverişin kalbi Beylikduzu Meydan'da atacak. Bizler İstanbul'un bir cok noktasında ayakkabıdan cantaya, giyimden ev mutfak eşyalarına yuzde 70 oranında indirim ile ulkemiz ekonomisine ciddi anlamda destek oluyoruz. Bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Allah devletimize milletimize guc versin" dedi.
[h=3]FİYATLAR YARI YARIYA[/h] Fırsat cadırında fiyatların yarı yarıya olduğunu belirten Metin Karaman, "Bu malın aynısını bin TL civarında sormuştum. Burada fiyatlar neredeyse yarı yarıya" diye konuştu.
[h=3]HALK MEMNUN[/h] Fiyatların cok uygun olduğunu soyleyen Aslı Ser, "Fiyatlar gayet iyi uygun ben cok beğendim. Ama seceneklerde cok dışarıya gore fiyatlar tabii ki daha uygun. Yakın cevrede yaşayanlar bence buraya gelsin" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Fırsat cadırına vatandaşlar buyuk ilgi gosterdi