Ziraat Turkiye Kupası'nda Galatasaray ile Tuzlaspor arasında oynanan macta son duduğun calmasıyla birlikte ortalık karıştı. Macın bitiş duduğunun ardından Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera ile Tuzlaspor forması giyen Gokhan Cıra arasında tartışma cıktı. Polisin sona erdirdiği gerginlik sonrası Gokhan Cıra ve gectiğimiz aylarda evlendiği eşi Selin Ciğerci Twitter'da trend oldu.
[h=3]GOKHAN VE SELİN ASKERLİK ARKADAŞI İDDİASI GUNDEM OLDU[/h] Yaşanan tartışma sonrası Twitter'da trend olan Gokhan Cıra ve yıllar once cinsiyet değiştirme operasyonu olan eşi Selin Ciğerci hakkında ilginc bir iddia ortaya atıldı. Kısa surede Twitter'da trend olan Selin Ciğerci ile Gokhan Cıra'nın asker arkadaşı olduğu iddia edildi. Bircok sosyal medya kullanıcısı ise ilginc durum hakkındaki duşunculerini Twitter hesaplarından paylaştı. Atılan tweetlerin ardından arama motoru Google'a Selin Ciğerci yazıldığında ilk olarak askerlik kelimesi cıktı.
[h=3]İşte Selin Ciğerci ve Gokhan Cıra hakkında yapılan bazı yorumlar:[/h] [h=3]"EŞİMLE BANA GELENE BEN DAHA COK GELİRİM"[/h] Eşiyle Twitter'da gundem olan Gokhan Cıra, yayınladığı videosunda şu sozlerle sitem etti: "Biz ne buyuk bir kulupmuşuz ki, Fatih Terim'i bu maca odaklamışız, yoneticisi ve futbolcusu bana gelip kafa atıyor. Gerci kendisi futbolun mafyası olduğu icin ben bir şey demiyorum. Biz o kadar buyuk bir kulupmuşuz ki Real Madrid ve PSG macı kadrosundan sadece bir oyuncu eksik gelmişler. Galatasaray'ın rakibi asla Tuzlaspor değil, Real Madrid ve PSG. Buyukluğunuzu gostermek istiyorsanız gruptan cıkacaktınız. Ama ben şunu tekrar soylemek istiyorum, Muslera bana gelip kafa atıyorsa, benim gozumde artık karakterli bir oyuncu değildir. Şunu da bilin. Beni sakın eşimle vurmaya kalkmayın. Ben eşimin olene dek arkasındayım. Eşimle bana gelene ben daha cok gelirim. Bunu da boyle bilin. Erkek olan yuzume konuşsun."
[h=3]ASKERLİK SORUSUNA TEPKİ GOSTERMİŞTİ[/h] Selin Ciğerci, gectiğimiz sene şehit olan iki askerimizin fotoğrafını paylaşarak "Allah'ım ailesine sabır ver ateş duştuğu yeri yakar" diyerek paylaşım yapmıştı. Bir sosyal medya kullanıcısı ise Ciğerci'ye "Sen askere mi gittin" diyerek tepki gostermiş ve Ciğerci de "Ah ahh kor cahil vatandaşım buradan konuşursam ozur dilersin. Şimdi sus git başka yerde mikserlik yap. Kucuk bir rahmet diledin mi haberi duyunca" cevabını vermişti.
[h=3]KAVGAYA POLİS MUDAHALE ETTİ[/h] Ziraat Turkiye Kupası 5. tur rovanş macında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Tuzlaspor'u 4-0'lık skorla mağlup etti. Bu skorla Galatasaray, Ziraat Turkiye Kupası son 16 turuna yukselmiş oldu. Macın bitiminin ardından iki takım futbolcuları birbirine girdi. İddiaya gore Muslera, 2-0 biten ilk macın ardından Turk Telekom Hatırası yazısıyla fotoğraf paylaşan Gokhan Cıra'nın yanına giderek "Ne oldu, ne oldu konuşsana" dedi. Bu soz sonrası iki isim yumruk yumruğa kavga etmeye başladı. İki takım futbolcularının da kavgaya dahil olması sonrası ortalık karıştı. Polisin saha icine girmesinin ardından iki takım futbolcuları ayrı ayrı soyunma odasına gitti.

Gokhan Cıra'dan mac sonu sert paylaşım: Eşimle bana gelene, ben daha cok gelirim Fernando Muslera, Gokhan Cıra'ya saldırdığı iddialarına yanıt verdi Fatih Terim'den Gokhan Cıra acıklaması: Gokhan bizim alt yapıda oynamış, merak ettim sordum Tuzla-G.Saray macı sonrasında yumruklar havada ucuştu! Selin Ciğerci ile Gokhan Cıra dunyaevine girdi Spor Toto Super Lig Mac Sonucları ve Puan Durumu[h=4]Haber Videosu[/h]: Gundemi karıştıran iddia: Selin Ciğerci ve Gokhan Cıra askerlik arkadaşı mı?