Antalya'da botla balık avına cıkan amator balıkcıların oltasına, 150 kilogram ağırlığında 1,5 metrelik kopek balığı takıldı. Hem korkup hem de şaşıran balıkcılar, yaşananları cep telefonuyla kaydetti.
Kaleici Yat Limanı'nda gecen perşembe gecesi balık avlamak icin botla acılan balıkcılar, falezlerin acığında oltalarını denize fırlattı. Bir sure sonra Teoman İpkin, oltasına takılan balığı yakalamak icin tum gucuyle cekmeye başladı. Kısa surede su yuzeyine cıkan yaklaşık 1.5 metrelik balığı goren İpkin, şaşkınlığını arkadaşlarıyla paylaştı. Hem şaşıran hem de korkan İpkin, yakaladığı balığın kılıc balığı olduğunu duşundu. Balığı inceleyen İpkin, kopek balığı olduğunu fark etti.
[h=3]KOPEK BALIĞI BALIKCILARI KORKUTTU[/h] Kopek balığının botu ısırma ihtimalini duşunen ve tedirgin olan amator balıkcılardan biri cep telefonu kamerasıyla yaşananları kaydetti. Kopek balığından cok korkan İpkin, "Botu ısırtmayalım. Cekin şunu ben cok korktum. Bıcağı vurun oltaya gitsin şu. Cok urperdim insanlar bir de burada yuzuyor. Yaklaşık 150 kilogramlık bir kopek balığı" dedi.
İpkin, misinayı keserek kopek balığını serbest bıraktı.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Amator balıkcıların oltasına 1,5 metrelik kopek balığı takıldı