İstanbul Buyukşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zabıta Teşkilatı'nın 193'uncu kuruluş yıl donumu etkinlikleri kapsamında Edirnekapı'daki Zabıta Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti. İmamoğlu'nun ziyareti esnasında 500 kişilik zabıta grubunun toren sırasına gecirildiği iddiası sosyal medyaya bomba gibi duştu.
[h=3]BASINA "SADE FOTOĞRAF" GECİLDİĞİ İDDİASI[/h] İmamoğlu'un zabıta ziyaretiyle ilgili "500 kişilik zabıta grubunu selamladığı fotoğrafın" basına servis edilmediği iddia edildi. Bunun yerine İmamoğlu'nun daha az kişiden oluşan zabıta grubunu selamladığı fotoğrafların servis edildiği one suruldu.
[h=3]İMAMOĞLU'NUN ZABITA DAİRE BAŞKANI'NA KIZDIĞI İDDİASI[/h] İmamoğlu'nun 125'er kişilik 4 grup halinde oluşturulan zabıta grubunun onunden gectiği fotoğraf sosyal medyaya duştu. Ayrıca sosyal medyada İmamoğlu'nun bu kalabalık zabıta grubundan aslında haberdar olduğu, ancak haberdar değilmiş gibi Zabıta Daire Başkanı'na, "Bu kadar kalabalığa ne gerek vardı" diyerek kızdığı da one suruldu.
[h=3]MELİH GOKCEK OLAYLA İLGİLİ PAYLAŞIMDA BULUNDU: EGO COK KOTU BİR ŞEY[/h] Ankara Buyukşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gokcek, Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu. İmamoğlu'nun 500 kişilik zabıta grubunun onunden gecerken cekilen fotoğrafını paylaşan Gokcek, "Buyukşehir+Kecioren'de 28,5 yıl Belediye Başkanlığı yaptım. Zabıtayı bir kez boyle onume dizmedim. Toren mangasıyla kendimi karşılatmadım. Ego cok kotu bir şey" ifadelerini kullandı.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Gokcek'ten 500 zabıtayı sıraya dizdiği iddia edilen İmamoğlu'na "ego" cıkışı
Gokcek'ten 500 zabıtayı sıraya dizdiği iddia edilen İmamoğlu'na 'ego' cıkışı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Gokcek'ten 500 zabıtayı sıraya dizdiği iddia edilen İmamoğlu'na 'ego' cıkışı