Muğla'nın Fethiye ilcesinde, planlı ağac kesimine bir grup tepki gosterdi. Koru Mahallesi'nde ağac kesimi yapılan bolgede toplananlar, ağaclara "Ben yaşamak istiyorum", "Beni kurtarın", "Ben sincaba yuvayım", "Beni yok edecekler" yazılı dovizler astı. Ayı kostumu giyen bir kişi ise ormanda dolaştı, ağaclara sarıldı.
[h=3]MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİ GOSTERDİ[/h] Grup adına acıklama yapan Koru Mahalle Muhtarı Nurettin Goztepe, mahallelerine ve ormana sahip cıkmak icin toplandıklarını belirterek, mahalle sakinleri, cevre mahallelerin muhtarları ve bazı azalarla, kesim yapılmasını istemediklerini dile getirdi.
[h=3]KESİM YAPILAN ALANLARA YENİ AĞAC MUJDESİ[/h] Fethiye Orman İşletme Mudurluğu yetkilileri ise kesimlerin yeni bir uygulama olmadığını belirtti. Kesim yapılan alanlara yeni ağacların dikileceğini belirten yetkililer, uygulamanın gencleştirme calışması olduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından grup dağıldı.
Kaynak: AA[h=4]Haber Videosu[/h]: Vatandaşlar, ağaclara "Beni, kurtarın" yazısı asarak orman tahribatına tepki gosterdi