Iğdır'da yaşayan Cumali Akgul, hayranı olduğu Survivor'a katılmak icin 1600 km yolu yuruyerek İstanbul'a gelmiş ve yarışmaya dahil olmuştu.Bu sene de Survivor 2020'nin kadrosunda yer almak isteyen Mersinli Lutfi Anbaroğlu, bisikletiyle Tarsus'un tarihi Kleopatra Kapısı'ndan hareket etti ve bin 700 kilometrelik yolu 16 gunde kat ederek Balıkesir'e ulaştı. Balıkesir'in unlu hoşmerim tatlısını yiyerek enerji toplayan Anbaroğlu, İstanbul'a doğru hareket etti.
[h=3]ACUN'U FOTOĞRAFLARININ OLDUĞU TİŞORTLE PEDAL CEVİRİYOR[/h] Survivor 2020 Turkiye yarışmasının yapımcısı Acun Ilıcalı'nın dikkatini cekerek yarışmaya davet edilmeyi amaclayan turizm fotoğrafcısı Lutfi Anbaroğlu, İstanbul'a pedal cevirirken yolu Balıkesir'den gecti. Şehir merkezine gelerek Balıkesir'in meşhur tatlısı hoşmerimden yiyen Lutfi Anbaroğlu, yıllardır hayalini kurduğu Survivor yarışmasına davet almayı bekliyor. Hayatta en cok sevdiği annesi, babası ve yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı'nın fotoğraflarının yer aldığı tişortle seyahat eden Anbaroğlu, tek amacının yarışmaya katılabilmek olduğunu soyledi.
[h=3]SURVİVOR İCİN 700 BİN KİLOMETRE KAT ETTİ[/h] Şehrin onemli noktalarından Saat Kulesi onunde yarışmaya katılabilmek icin Mersin'den İstanbul'a bisikletle yaptığı yolculuğu anlatan Lutfi Anbaroğlu, "Mersin'in Tarsus ilcesi tarihi Kleopatra Kapısı'nın onunden bisikletimle Akdeniz sahil bandından 27 Kasım tarihinde hareket ettim. Bugun yaklaşık 17'nci gun oluyor. Sahil bandından Antalya, Kemer, Finike, Fethiye, Muğla, Aydın, İzmir. Manisa, Akhisar uzerinden Balıkesir'e ulaştım. Balıkesir'e gelinceye kadar yaklaşık bin 700 kilometre yol kat ettim. Yıllardır Survivor yarışmasına başvuruyorum ve kabul edilmiyorum. Ben de bu şekilde bisikletimle hareket ederek sesimi Acun Ilıcalı'ya duyurmak istiyorum. Hayatımda cok sevdiğim uc insan var. Annem, babam ve Acun Ilıcalı. Onların resimlerini tişortume bastırarak bu yolculuğu yapıyorum. Survivor'a katılmayı cok istiyorum. İnşallah sesimi Acun abimiz duyar ve beni de Survivor 2020 Gonulluler Adası'na kabul eder. Yarışmada başarılı olacağımı duşunuyorum. Bende azim, her şey var. Survivor'dan şampiyon olarak donmeyi de hedefliyorum."
[h=3]SURVIVOR İCİN 1600 KM YOL YURUDU[/h] Survivor 2018 kadrosuna dahil olmak isteyen Cumali Akgul Iğdır'dan İstanbul'a 50 gun boyunca yaklaşık 1600 km yol yuruyerek gelmişti. Survivor'a aşık olduğunu iddia eden Akgul, Acun Ilıcalı'nın da konuk olduğu Beyaz Show'a katılmıştı. Beyazıt Ozturk'un ve Beyaz Show seyircisinin ısrarına dayanamayan Acun Ilıcalı, Cumali Akgul'u Survivor kadrosuna dahil etmişti.
Cumali Akgul Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Mersinli Lutfi, Survivor aşkına bisikletle 2 bin kilometre yolu kat ediyor
Mersinli Lutfi, Survivor aşkına bisikletle 2 bin kilometre yolu kat ediyor
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Mersinli Lutfi, Survivor aşkına bisikletle 2 bin kilometre yolu kat ediyor