Kutahya'da Kadir T., alacağı olduğu 15 bin lirayı tahsil edemediği H.D.'ye buluştukları yerde tufekle ateş etti. Sacmalar bu sırada tesadufen yoldan gecen Melek B.'ye isabet etti. Yaralanan Melek B.'ye 'Abla kusura bakma seni yanlışlıkla vurdum' deyip kacan Kadir T. bir sure sonra teslim oldu.
[h=3]AV TUFEĞİYLE VURDU[/h] Kutahya'da oturan Kadir T, yeğeni M.A.Y.'nin cezaevinden arkadaşı olan H.D.'ye bir sure once 15 bin lira borc verdi. Aradan gecen zamanda parasını alamayan Kadir T., yeğeni M.A.Y. ve bir başka yakını ile birlikte Ziraat Mahallesi Ray Sokak'ta H.D. ile buluşmak icin anlaştı. Şupheli Kadir T. buluşma sırasında yanında getirdiği av tufeği ile koşarak H.D.'ye doğru ateş etti. Tufekten cıkan sacmalardan biri tesadufen olay yerinden gecen Melek B.'ye isabet etti.
Melek B. yere yığılırken Kadir T., 'Abla kusura bakma yanlışla seni vurdum' diyerek diğer iki kişiyle birlikte kactı. Cevre sakinlerinin cağırdığı ambulansla Melek B. Kutahya Sağlık Bilimleri Universitesi Evliya Celebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı Tedaviye alınan Melek B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
[h=3]OLAY GUVENLİK KAMERASINDA[/h] Ateş ettiği anlar guvenlik kamerasına yansıyan Kadir T., bir sure sonra av tufeği ile birlikte Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim oldu. Sağlık kontrolunden gecirilen Kadir T., işlemleri icin emniyete goturuldu. Olayda tesadufen yaralanan Melek B.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Yanlışlıkla vurduğu kadına, "Abla kusura bakma" deyip kactı