AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Huseyin Sezen, kendisi ile goruşmek isteyen vatandaşların talep ve onerilerini dinledi. “Her daim halkımızla ic ice gonul gonuleyiz” diyen Sezen, “Ben halkımızı seviyorum. Halkımıza faydalı olmayı ve onların ile dertlenmeyi seviyorum. Hic kimseyi otekileştirmeden calışıyorum. Kapımız ve gonlumuz halkımıza her zaman acık” ifadelerini kullandı. Kendisi ile goruşme talebinde bulunan vatandaşların randevularına tek tek donerek İl Başkanlığında kabul eden AK Parti İl Başkanı Av. Huseyin Sezen, ziyarete gelen vatandaşların her biriyle ayrı ayrı goruşme yaparak taleplerini ve onerilerini dinledi, gerekli notları aldı. “Halkımızla ic ice, gonul gonuleyiz” Tum talepleri hızla cozume kavuşturacağını kaydeden Sezen, “Haftanın belirli gunleri vatandaşlarımızı kabul ediyor, ayrıca vatandaşlarımızın da mahallelerine giderek durumlarını yerinde gorerek talep ve onerilerini dinliyoruz, muhabbet ediyoruz, hem-hal oluyoruz. Biz AK Parti’nin neferleri olarak secimden secime sahaya inmiyoruz. Her daim halkımızla ic ice gonul gonuleyiz. AK Parti olarak memleket işi gonul işi diyerek calışıp, tevazu samimiyet ve gayret ile calışmalarımızı surduruyoruz” dedi. “BÂki kalan bu kubbede hoş bir sad imiş” Sezen, “Ben halkımızı seviyorum. Halkımıza faydalı olmayı ve onların ile dertlenmeyi seviyorum. Hic kimseyi otekileştirmeden calışıyorum. Kapımız ve gonlumuz halkımıza her zaman acık. Bu makamlar gelip gecici makamlar. Şairin dediği gibi ‘BÂki kalan bu kubbede hoş bir sad imiş.’ Biz de herkesi kucaklayarak siyasi parti, kişi ya da kurum ayrımı yapmadan herkesi dinliyor, her biri icin ozel olarak sorunun ya da talebin cozumune dair goruşulmesi gereken kurum ve kişilerle goruşuyoruz. Bu yuzden millet her secimde bizleri bağrına basıyor ve her secimde en cok desteği bize veriyor” ifadelerini kullandı.
PAYLAŞ:
“kapimiz ve gonlumuz halkimiza her zaman acik”
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- “kapimiz ve gonlumuz halkimiza her zaman acik”