Daniil Kvyat bu yıl Red Bull’un buyuk bir potansiyelinin olduğunu ancak onumuzdeki testler icin gelişmelerinin gerektiğini soyledi. Kvyat şu ana kadar Red Bull ile dort test gunu tamamladı ve Formula 1’in buyuk takımlarından birindeki yaşama alışmaya başladı. “Bence araca, takıma ve birbirimize alışmada hala birşeyler oğreniyorum. Attığımız adımlar iyi ve cesaret verici. Buyuk bir potansiyel var, ancak ne kadar buyuk olduğunu zaman gosterecek.” “Tur zamanlarından bağımsız olarak elbette gelişim yapmayı planlıyoruz ve her zaman bunu hedefliyoruz. Umarız bunu yapabiliriz.” Kvyat Ricciardo’nun yolunda ilerliyor ve Toro Rosso’dan Red Bull’a gecmişti. Sezonun ilk yarışını duşunup duşunmediği sorulduğunda: “Elbette duşunuyorum, ancak şu an soyleyebileceğim hicbir şey yok. Bunu oraya vardığımızda anlayacağız, bu yuzden sabırlı olmalıyız ve oraya vardığımızda hazır olmalıyız. Bu testte cok fazla tur atmak bize yardım ediyor ve takım icinde kendime daha cok guvenmeye başlıyorum. Bunun cok yararı var, cok iyi.” TRF1
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Kvyat: RB11’de Buyuk Bir Potansiyel Var